Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Gözdesi Sinan Gümüş - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Gözdesi Sinan Gümüş

Fenerbahçe'nin hocası Cocu'nun PSV'de görev yaptığı dönemde Sinan Gümüş'ü istediği ortaya çıktı. Tecrübeli çalıştırıcı, Galatasaray ile sözleşme yenileyen 24 yaşındaki futbolcuyu hala takip ediyor.

21.07.2018 07:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin başına Cocu'nun geçmesinin ardından Galatasaray'da Sinan Gümüş paniği başladı. Cim-Bom'la sözleşme yenilemeyen ve gelecek sezon mukavelesi bitecek olan 24 yaşındaki futbolcuyu Philip Cocu'nun geçen PSV Eindhoven'da görev yaparken istediği ortaya çıktı.

Hollanda temsilcisinin o dönem 5 milyon euroluk bonservisi yüksek bulduğu ve bu nedenle transferin gerçekleşmediği bildirildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Gözdesi Sinan Gümüş

Fenerbahçe'nin başına geçtikten sonra genç futbolculara yönelen Cocu'nun bu nedenle Sinan'ın Galatasaray'daki durumunu yakından takip ettiği de öğrenildi.

GELECEĞİ ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE NETLİK KAZANACAK

Galatasaray'da Fatih Terim'in teknik patron olmasının ardından şampiyonluk yolunda çok kritik Konyaspor ve Akhisarspor maçlarında galibiyeti getiren golleri atan Sinan'ın geleceği önümüzdeki günlerde belli olacak.

Sarı-kırmızılılardan 650 bin euro alan tecrübeli futbolcunun yeni sözleşme ve ücretine zam istediği belirtildi. Sarı-kırmızılıların ise Sinan'la masaya oturmak için dış transferin sona ermesini bekledikleri öğrenildi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu\'nun Gözdesi Sinan Gümüş

Son Dakika Spor Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Gözdesi Sinan Gümüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • buzlu limonata: sacmalaya basladiniz yine husran senesi olucak belli oldu ...altinordu dan transfer yapin, hollanda 3. liginden yapin , gs de dogru duzgun oynamayan adami isteyin ..... 1 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: şımartmayın az paraya kaliteli oyuncu almak lazım biz de denetim yok ama UEFA da var dikkatli olmak lazım ...aracı parasına son . 0 0 Yanıtla

Advertisement