Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Spartak Trnava Maçı 11'i Tartışmalara Neden Oldu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Spartak Trnava Maçı 11'i Tartışmalara Neden Oldu

Fenerbahçe'de üst üste alınan kötü sonuçların ardından geleceği tartışılan Phillip Cocu, Spartak Trnava maçında tartışmalı tercihler yaptı.

04.10.2018 20:07  Güncelleme: 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de koltuğu sallantıda olan teknik direktör Phillip Cocu, UEFA Avrupa Ligindeki Spartak Trnava maçında dikkat çeken tercihlere imza attı. Hollandalı teknik adam, Rizespor maçında 11'de başlayan Yassine Benzia, Aatif, Mehmet Topal ve Şener Özbayraklı'yı kenara çekerken; Elif Elmas, Frey, Skrtel ve Isla'ya görev verdi. Fenerbahçe'nin gelecek vadeden genç yıldız adayı Elif Elmas, orta sahada görev aldı. Sarı-lacivertli taraftarlar sosyal medyadan Cocu'nun tercihlerini eleştirdi.

"CEZA ALANINDA OYUNCU LAZIM"

Tercihleri ile ilgili de konuşan Cocu, "Maçın önemi net, kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkıyoruz. Rakibimizin vereceği boşluklara doğru hamle yapmak istiyoruz, bu nedenle saha içinde iyi pozisyon almamız önemli. O alanları kullanabilmek için değişiklikler yaptık. Sakatlık gibi bir durum söz konusu değil Benzia ile ilgili. Oyun içinde ona ihtiyacımız olabilir. Topu ayağında iyi tutabilen, oyunu açabilen bir oyuncu ama ceza alanına çok giren bir oyuncu değil. Bizim bu akşam ceza alanında oyunculara ihtiyacımız var." dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu\'nun Spartak Trnava Maçı 11\'i Tartışmalara Neden Oldu

Son Dakika Spor Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu'nun Spartak Trnava Maçı 11'i Tartışmalara Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Aslan: Rahat bırakın bu adamı artık,bırakıp bizi kaçacak ha 9 5 Yanıtla
  • Hayta Ismail: Yanlış olan ne Topalın yerine daha teknik olan Eljifinmi oynaması yoksa futbol bilgisi sıfır olan Şenerin yerine oyunu daha iyi okuyabilen Islanınmı oynatılması 2 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: aYKUTUN TIRNAGI OLAMAZ...ALİ EFENDİ İŞLEM YAP ARTIK..TAZMİNATI DA CEBTEN VERMELİSİN.. 0 0 Yanıtla

Advertisement