Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor'da Uğurcan, Fenerbahçe'de Altay gösterdikleri performansla parmak ısırttı.

01.09.2019 20:35  Güncelleme: 23:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Lige 2'de 2 ile başlayan Fenerbahçe, Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor'u konuk etti. Fırat Aydınus'un yönettiği mücadele 1-1 beraberlikle sonuçlandı. Sarı lacivertli takımın golünü Garry Rodrigues kaydederken, Trabzonspor'un golü Ekuban'dan geldi. Fenerbahçe'de Altay Bayındır, Trabzonspor'da Uğurcan Çakır yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu. Bu sonuçla Kadıköy'de oynanan son 8 Fenerbahçe-Trabzonspor maçının 7'si beraberlikle bitmiş oldu.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı

TRABZONSPOR HASRETİ DİNDİREMEDİ

22 yıldır İstanbul deplasmanında Fenerbahçe'ye karşı galibiyet alamayan Trabzonspor'da hasret, bu yıl da devam etti. İki takım arasında Kadıköy'de oynanan 23 maçta Trabzonspor 12 mağlubiyet 11 de beraberlik çıkardı. Öte yandan geçtiğimiz sezondan 12, bu sezon da 3 maçlık bir yenilememe serisi yakalayan bordo-mavililer, 15 maçtır sahadan mağlup ayrılmadı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı

KADIKÖY SERİSİ DEVAM ETTİ

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'a karşı yenilmeme serisi ise bu müsabaka ile birlikte 48 maça çıktı. Sarı-lacivertliler, bu maçlarda taraftarı önünde 25 galibiyet alırken, 23 maçta da sahadan beraberlikle ayrıldı.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı

MEVLÜT SİFTAH YAPTI

Fenerbahçe'nin son transferi olan Mevlüt Erdinç, sarı-lacivertli forma ile ilk kez Trabzonspor maçında tanıştı. Erdinç, müsabakanın 83. dakikasında Kruse'nin yerine oyuna dahil oldu.

Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı
Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • can: keşke trabzon u yenseydik milli araya lider girseydik 1 1 Yanıtla
  • TUNÇ06: FB BENCİL OYNADI ÖZELLİKLE GOL ATMADA ULAN SALAKLAR İLK GOL GİBİ ÇIKAR 4 ATACAKTINIZ NE OLDU ŞİMDİ ???BENCİL ..TRABZON GÜZEL OYNADI Kİ YORGUN TAKIM ..İKİ TAKIM DA FENA DEĞİLDİ MAÇTAN ZEVK ALDIM..HELE İLK 25 DK FB TRABZONU SİLDİ SAHADAN ..KALEYCİLER HARİKA İDİ.. 0 0 Yanıtla

Advertisement