Fenerbahçe, transfer döneminde 45 günde 183.5 milyon TL kar etti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, transfer döneminde 45 günde 183.5 milyon TL kar etti

Transfer döneminde yaptığı 12 takviyeyle gündemden düşmeyen Fenerbahçe'nin elde ettiği kar miktarı ortaya çıktı. Son olarak Marcel Tisserand'ı kadrosuna katan sarı lacivertlilerin, 45 günde 183.5 milyon TL kar ettiği belirtildi.

19.09.2020 15:06  Güncelleme: 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonu açan Fenerbahçe'de 12 transferden elde edilen kar miktarı ortaya çıktı. Transfer dönemine damga vuran sarı lacivertiler, 45 günde 20.5 milyon euro (183.5 milyon TL) kar ettiği öğrenildi. Ekip sadece Mauricio Lemos ve Marcel Tisserand'a 4 milyon euro ödendi.

POZİTİF GÖRÜNTÜ OLUŞTU

Bu gelişmenin ardından son 2 sezonda önce 6. sonra ise 7. olunması nedeniyle kulüpte oluşan hayal kırıklığı bir anda yerini pozitif bir görüntüye bıraktı.

6 AĞUSTOS GÜNÜ DİKKAT ÇEKTİ

Fenerbahçe'de 6 Ağustos 2020 günü dikkat çekti. Sarı lacivertlilerin önemli rakiplerinden yıldızlar bir bir transfer edildi. Trabzonspor'dan Jose Sosa ve Novak, Beşiktaş'tan Caner Erkin ve Gökhan Gönül, Sivasspor'dan da Mert Hakan Yandaş bedelsiz olarak imza attı.

Hız kesmeyen sarı-lacivertliler, Enner Valencia, Mame Thiam, Sinan Gümüş gibi tecrübeli isimler de bonservis bedeli ödenmeden katıldı. Sadece Lemos ve Tisserand'a 4 milyon euro ödendi.

VEDAT'IN SATIŞI TARİHE GEÇTİ

İsmail Yüksek ve Barış Sungur gibi genç yetenekler de kadroya dahil edildi. Bir diğer önemli çalışma takımdan gönderilerde oldu. Türk futbol tarihine geçen bir satışla Vedat Muriqi, Lazio'ya 20 milyon euroya gitti ve tarihe geçti.

Öte yandan Jailson da Çin'in Dalian ekibini 4.5 milyon euroya transfer oldu.

(Milliyet)

Fenerbahçe, transfer döneminde 45 günde 183.5 milyon TL kar etti

Son Dakika Spor Fenerbahçe, transfer döneminde 45 günde 183.5 milyon TL kar etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (15)

  • poyraz: anlat anlat bizde yuttuk 7 20 Yanıtla
  • Çekiç : Yutamazsan gırtlağında kalsın 17 4
  • Kara cahil: Ali Koç farkı. Dikkat edin transferler Türk futbolcu ağırlıklı. Milli takımı besleyecek genç yetenekler tacrubelulerle kaynaşarak milli takıma alt yapı hazırlanıyor. Veee milyon dolarlar ülkemizde kalıyor. Başkanı iyi takip edin. Yerli ve milli. 9 12 Yanıtla
  • US: EN BÜYÜK FENER ALKIŞLAYIN 11 8 Yanıtla
  • Asgari ücret: İyi hoşta masa altından ödediği milyonlar eurolar ne olacak onlarında hesabını tuttunuzmu acaba,kimse kimseyi kandırmasın bedava diye,bedavaya bu devirde nenen dedene vermiyor 9 8 Yanıtla
  • suat doğan: bedelsiz mi ahahahahaha bu resmen insanlarla kurumlarla dalga geçmek. hangi takım bedelsiz verirmiş...hele ki senelerce 3 ncü sınıf futbolcu satarak paralar kazandıran fenere ( ilhan cavcav fenere satarak köşe oldu) 9 8 Yanıtla
  • Çekiç : Yutamazsan gırtlağında kalsın 5 1
  • Poke: Sözleşme bitince oyuncunun takım ile irtibatı kalmıyor evladım sözleşme ne demek bi yaz Google amcaya 3 1
  • Öyle dimi: Sözleşmesi biten oyuncu imza parasız sözleşme imzalamıyor. Onuda sen Google yaz o kadar bedava transferin imza parasını açıklasınlar da gerçek maliyet neymiş bilelim. 3 1
  • 123: yanına su iç boğazına kaçmasın. 3 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi
    10:41 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek olan Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak milli sporculara başarılar diledi. Oyunlarda mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileyen Bakan Bak, down sendromlu sporcuların kazanma azmi ve centilmence mücadelelerinin tüm madalya ve kupaların üzerinde olduğunu belirtti.

  • Fenerbahçe Sportif Direktörü: Oyuncularımız hayati tehlike yaşadı
    10:39 Fenerbahçe Sportif Direktörü: Oyuncularımız hayati tehlike yaşadı

    Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Trabzonspor maçı sonrası oyuncularının hayati tehlike yaşadığını ve kendilerini savunduklarını söyledi. Branco, oyuncularının nefsi müdafaa içinde hareket ettiğini ve suçlamaların temelsiz olduğunu belirtti.

  • Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi'ne modern bir spor merkezi kazandırdı
    10:29 Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi'ne modern bir spor merkezi kazandırdı

    Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın da desteğiyle Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsüne modern bir spor merkezi inşa etti. Spor kompleksi, çok amaçlı spor salonları, basketbol salonları, yarı olimpik havuz ve eğitim havuzu gibi birçok tesisi içermektedir. Ayrıca, öğrenciler ve sporcular için açık meydan düzenlemesi yapıldı. Açılış törenine birçok önemli isim katıldı ve konuşmalar gerçekleştirildi.

  • Türk futbolunun utanç gecesinden yeni detay! İsmail Kartal'ın oğlu travma yaşamış
    10:26 Türk futbolunun utanç gecesinden yeni detay! İsmail Kartal'ın oğlu travma yaşamış

    Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarda Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'ın kafasında alınan darbeden dolayı ezik, kaburgasında çatlak ve ağrı bulunuyor. Bordo-mavili taraftarların saldırısına uğrayan Kartal'ın kafasına yediği darbe esnasında "şiddetli kafa travması" yaşadığı da öğrenildi.

  • Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak
    10:23 Galatasaray Ekmas, JDA Bourgogne Dijon ile deplasmanda karşılaşacak

    Galatasaray Ekmas Erkek Basketbol Takımı, Şampiyonlar Ligi son 16 turu J Grubu'ndaki 6. maçında Fransa'nın JDA Bourgogne Dijon ekibiyle deplasmanda karşılaşacak. Maç, Jean-Michel Geoffroy Spor Salonu'nda TSİ 22.00'de başlayacak. Her iki takım da çeyrek finale çıkma şansını kaybetmiş durumda. Galatasaray Ekmas 2 galibiyet ve 3 mağlubiyetle üçüncü sırada yer alırken, JDA Bourgogne Dijon ise bir galibiyet ve 4 yenilgiyle son sırada bulunuyor. İstanbul'da yapılan maçı Fransa temsilcisi kazanmıştı. Alman ekipleri Telekom Baskets Bonn ve MHP Riesen ise çeyrek finale yükselmeyi garantilemişti.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.


Advertisement