Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği Bolasie, Rizespor'la anlaştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği Bolasie, Rizespor'la anlaştı

Çaykur Rizespor, Everton'la sözleşmesi sona eren yıldız futbolcu Yannick Bolasie ile her konuda anlaştı. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın uzun zamandır istediği bilinen 32 yaşındaki kanat oyuncusunun yolu rötarlı da olsa Türkiye'yle kesişti. Bolasie'nin 15 Temmuz'da Rize'de olacağı öğrenildi.

23.06.2021 17:43  Güncelleme: 17:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu kulüpleri İstanbul devlerinin gündemine gelen futbolcuları kadrosuna katmaya devam ediyor. Son iki transfer döneminde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi peşinden koşturan Bolasie, Rizespor'la her konuda anlaşmaya vardı. Everton'la mukavelesi biten 32 yaşındaki kanat oyuncusuna iki ezeli rakibin ilgisi olduğu biliniyordu ancak futbolcunun tercihi çok başka oldu.

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı peşinden koşturan Bolasie, Rizespor'la anlaşmaya vardı

29 MİLYON EURO ÖDENDİ

Kariyerinin büyük bölümünü Premier Lig'de geçiren Bolasie, 2016'da C.Palace'tan 29 milyon euroya Everton'a geçmişti. Sonrasındaki sakatlıklar istikrarını kötü etkiledi, çeşitli takımlara kiralandı. 2019 yazında Fenerbahçe, 2020'de ise Galatasaray'ın girişimi oldu. Fakat Everton onu başka kulüplere gönderdi. Bolasie gecikmeli de olsa Türkiye'nin yolunu tuttu.

Fenerbahçe ve Galatasaray\'ın istediği Bolasie, Rizespor\'la anlaştı

Son Dakika Spor Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği Bolasie, Rizespor'la anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement