Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi

Fenerbahçe'nin sezon başında Çaykur Rizespor'dan transfer ettiği ve gösterdiği performansla göz dolduran Vedat Muriqi'yi 20 milyon euronun altında bir fiyata satmak istemiyor.

10.09.2019 09:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor'dan 3,5 milyon euroya transfer ettiği Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi. Kosova'nın Çekya ile oynadığı maçta Tottenham, Lazio, Napoli ve Fiorentina scoutları başarılı golcüyü izlemeye gelmişti. Bu gelişmelerin üzerine Fenerbahçe Muriqi'yi 20 milyon euronun altında bir rakama satmama kararı aldı.

Fenerbahçe sezon başında Vedat Muriqi'yi Çaykur Rizespor'dan 3.5 milyon euro bedelle transfer etmişti. Kosovalı golcü, hazırlık dönemi, lig maçları ve milli takımda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Avrupa'nın devleri peşine düştü. Scoutlar onu adım adım takip etti.

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi

KANARYA HAREKETE GEÇTİ

Takvim'in haberine göre; Son olarak Kosova'nın Çekya ile oynadığı maçı izleyen scoutların bugünkü İngiltere maçında da Vedat Muriqi'yi mercek altına alacağı öğrenildi. F. Bahçe bu gelişmeler üzerine harekete geçti.

20 MİLYON EURO OLARAK BELİRLENDİ

F.Bahçe oyuncusunun değerini 20 milyon euro olarak belirledi. Tottenham, Lazio, Napoli ve Fiorentina 25 yaşındaki golcüyü transfer etmek için plan yapmaya başladı. Ama son söz F.Bahçe'nin.

HAYALİ AVRUPA

Vedat Muriç hemen hemen her fırsatta Avrupa hayalinin olduğunu dile getiriyor ancak Fenerbahçe'de şampiyonluk yaşamadan da takımdan ayrılmayı düşünmüyor.

Fenerbahçe, Vedat Muriqi\'nin fiyatını belirledi

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin fiyatını belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (32)

  • Vedat amurigi: yok ya az söylemişsiniz 300 milyon olması gerekiyor adaddgdfsfafada 25 40 Yanıtla Pisiii: Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş alamadığınız oyuncuya ağlamayın siz gidin hakemlerle loca yapın milleti kandırın 52 17
  • alp: her fener haberinde olduğu gibi burda da cinconlular çıldırıyor hahah olm bizim haberlere bizden çok yorum yapıyosunuz bu kadar kuyruk acınız niye yoksa Rize de bir Aslan mı var ahahah ayrıca diagne malına 13 milyon verenler bu adam için 20 milyona çok diyo bu adam en azından gol atıyo size topa vuramayan adam 13 verdiniz hahaha 43 15 Yanıtla gs 1905: cinconlular kovalasın sizi cimbomunkini ağzınıza almayınca duramıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzz 6 21 Topa vuramadı belki......: Olum adam Kasımpaşa da size hem içerde hem dışarda çaktı daha ne konuşuyon 12 11 Fb: gs1905 ecevap sen ne ahlaksız terbiyesiz insansın yazdıklarını gözden geçir terbiyesiz utanmaz 2 1
  • misafir: 30 milyon euro 20 az olur 25 0 Yanıtla
  • caner: 1 milyon euro etmez 4 17 Yanıtla
  • Son : Hele takım bir kötüye gitsin bakın o zaman eğlenceye küfür ve hakaretlere biraz sabırlı olalım o zaman bedavaya tekrar rizeye. Verirler 3 14 Yanıtla
  • Fazil: Aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış.. 5 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement