Fenerbahçe'ye 4 Hoca Adayı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'ye 4 Hoca Adayı

Fenerbahçe\'ye 4 Hoca Adayı

Sonunda beklenen oldu ve Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırma kararı aldı.

12.08.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sonunda beklenen oldu ve Fenerbahçe yönetimi teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayırma kararı aldı...

Monaco ile oynanan rövanş maçı sonrasında Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesiyle birlikte Sarı-Lacivertliler Portekizli hocanın üstünü çizmişlerdi. Ancak yardımcılarıyla birlikte 4 milyon Euro'yu bulan tazminatları nedeniyle yönetim büyük bir çıkmaza girmişti.

Başvurulan yıldırma yolu da sonuç vermeyince çaresiz belirli bir bedel ödenerek yolları ayırma kararı alındı. Bu gelişmenin ardından teknik direktör Vitor Pereira ve yardımcıları Filipe Almeida, Luis Miguel, Pedro Ribeiro, Paolo Orlandoni dün sabah yapılan idmana katılmadılar.

Fenerbahçe yönetiminin ayrılık belgelerini hazırlayıp karşılıklı imzaların atılmasıyla birlikte resmi açıklamayı yapacağı öğrenildi.

VİZYON SAHİBİ HOCA GELİYOR

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş hesabı Fenerbahçe yönetimi de artık takımı daha kaliteli, vizyon sahibi bir isme teslim etme konusunda kararlı. Bunun için de gündemdeki isimler Guus Hiddink, Louis van Gaal, Fabio Capello, Manuel Pellegrini. Yönetimin öncelikli hedefi Robin van Persie'yi yeniden havaya sokma açısından Hollandalı iki teknik adam Guus Hiddink ve Louis van Gaal üzerinde duruluyor. Pellegrini plase olarak görünüyor. Capello ise son seçenek.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'ye 4 Hoca Adayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement