Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye İki Dev Sponsor - Son Dakika
Spor

Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye İki Dev Sponsor

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, kendi şirketi olan Arçelik'i basketbol takımının, Amerikan yoğurt markası Chobani'yi ise futbol takımının sponsoru yapacak.

22.06.2018 09:10  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkanlık seçimini kazandıktan sonra yaptığı açıklamada kulübün mali yapısını düzeltme sözü veren başkan Ali Koç, kolları sıvadı. Haziran başından bu yana finansal durumu inceleyen sarı-lacivertli yöneticiler, kulübün maddi olarak rahatlaması adına sponsorluk çalışmalarına hız verdi.

CHOBANİ FENERBAHÇE İLE DÜNYAYA AÇILACAK

Ali Koç'un koltuğu devralması dünya çapında ses getirirken, sponsor olmak isteyen firmaların teklifleri netleşmeye başladı. Bu kapsamda futbol takımının sponsorluğu için gelen teklifler içerinde en dikkat çekeni Amerika'da 'yoğurdun Steve Jobs'u' olarak ünlenen iş adamı Hamdi Ulukaya'nın markası Chobani oldu. 11 yılda Amerika'nın lider yoğurt firması olarak gösterilen Chobani, için girişimler hız kazandı. F. Bahçe'nin uzun soluklu bir anlaşma yapma isteğiyle birlikte firmanın dünyaya açılma projesinin yakın zamanda açıklanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Ali Koç'tan <a class='keyword-sd' href='/fenerbahce/' title='Fenerbahçe'>Fenerbahçe</a>'ye İki Dev Sponsor

BAŞKAN DESTEĞİ VERECEK

Sarı-lacivertlilere bir müjde de Avrupa'nın en gözde takımlarından biri olan F.Bahçe Doğuş için geldi. Son yıllarda Euroleague'de gösterdiği performansla göğsümüzü kabartan Obradovic'in öğrencileri, başkan Ali Koç'un başında olduğu Arçelik'le iş birliği yapacak. Avrupa'nın en çok satış yapan markalarından biri olan Arçelik, erkek basketbol takımının forma göğüs sponsoru olacak.

Ali Koç\'tan Fenerbahçe\'ye İki Dev Sponsor
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Ali Koç'tan Fenerbahçe'ye İki Dev Sponsor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • bjk: tamam hıyar vardı zaten şimdide yogurt oldu sponsor tam cacık olursunuz 9 23 Yanıtla Fenerli: Hadi kardeşim hadi ikileyin artık 16 5 serkan : Adamlar dünya da bir sektörün lideri olmus sen aklınca küçümseyip bos konuşarak BJK li güzel arkadaslara yakışmayacak yorumlara devam et 14 3
  • Galatasaray heryerdeyiz: Demekki arcelik beko ve bilimum koc ürunlerini evden atacaz. Alternatif bol 11 16 Yanıtla
  • Tarafdar: Fener yanlış bir tercih yaptı ali koçu getirmekle yakında anlayacak lar kokusu yakında cikar 7 18 Yanıtla
  • A: Adam kendi reklamını yapıp fenerin üstünden daha da zengin olucak be salaklar sizde ac karnınıza yazıp durun 8 14 Yanıtla
  • Fanatik fenerli: Ali koç feneri bir sirket gibi yönetecek tecrübesiz çünki bu yüzden kimse Fener'den şampiyonluk beklemeyin başarıda bu iş sadece ali koca yarayacak reklamı olacak 8 8 Yanıtla
  • Fenerli: Bu adam o koltuğu dolduramadi 7 9 Yanıtla
  • Hahahaaaaa: Him tutar seni aliiii! anca gidersin... 3 12 Yanıtla
  • REALİTE 01: fenerli olmayan angutlar!!ali koçun fenerin başkanı olması sizi bayağı germiş belliki 8 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor
    10:14 Denizli'de Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası Başlıyor

    Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu faaliyet takviminde yer alan Kriket T-20 Büyük Erkekler Türkiye Şampiyonası 22-26 Nisan tarihleri arasında Denizli'de yapılacak. Şampiyonada 8 ilden 13 takım mücadele edecek.

  • Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final
    10:13 Çaykur Rizesporlu Muhammet Taha Şahin: Her maç bizim için bir final

    Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki futbolcusu Muhammet Taha Şahin, Avrupa kupaları hedefleri olduğunu belirterek, "Her maç bizim için bir final" dedi. Şahin, Başakşehir maçı öncesi yaptığı açıklamada, takımın hedeflerine ulaşmak için her maça final gibi çıktıklarını vurguladı. Ayrıca Türkiye Milli Takımı'na gitmek istediğini ve Rizespor'un taraftarının kendileri için itici bir güç olduğunu söyledi.

  • Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu
    10:03 Edirne Valisi Millet Bahçesi'nde incelemede bulundu

    Edirne Valisi Yunus Sezer, Meriç Nehri kenarı ile İzzet Arseven Kent Ormanı'nda yapılan Millet Bahçesi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Sezer, piknik alanları, spor sahaları, çocuk oyun alanları, bisiklet ve gezi yolu, kütüphane ve vatandaşların kullanacağı iskele gibi sosyal donatıların bulunduğu alanda çalışmaların hızla devam ettiğini belirtti. Sezer, Millet Bahçesi'nin vatandaşlara huzurlu bir ortamda daha kaliteli hizmet sunacağını ifade ederek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve TOKİ'ye teşekkür etti.

  • Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı
    10:02 Nilüfer Belediyespor Kulübü Kosova'da Karate Şampiyonasında Başarılı

    Nilüfer Belediyespor Kulübü sporcuları, Kosova'da düzenlenen karate müsabakalarında elde ettiği başarılı mücadelelerin ardından 2 altın, 1 bronz madalya kazandı.

  • Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu
    09:48 Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nde Engellilere Yönelik Bahçe Oluşturuldu

    Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi, engelli bireylerin sosyalleşmesini sağlamak amacıyla bahçe oluşturdu. Fidan dikimiyle birlikte öğrencilerin yardımlaşma ve iş birliği yapmasını teşvik eden merkez, aynı zamanda çevre bilincini de aşılamayı hedefliyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş, engelli bireylerin başarılarına ortak olmanın önemine vurgu yaparak, emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor
    09:41 Kuşadası'nda Bisiklet Yolu Projesi Büyük İlgi Görüyor

    Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Kuşadası'nda hayata geçirdiği sahil projesi, yerel halk ve bisiklet tutkunları tarafından büyük ilgi görüyor. Bisiklet sürücüleri, Kuşadası'nın sahil bandı boyunca yolun uzatılmasını ve sahil siteleri ile birleştirilerek Milli Park'a kadar gidebilmeyi istiyor. Proje, hem şehiriçi ulaşımı kolaylaştırıyor hem de çevreye duyarlı bir seçenek sunuyor.


Advertisement