Fenerbahçe'ye Şok! Takımı Satmıyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'ye Şok! Takımı Satmıyor

Fenerbahçe\'ye Şok! Takımı Satmıyor

Schalke 04 CEO'su Christian Heidel, ismi Fenerbahçe ile anılan kiralık yıldızları Yevhen Konoplyanka'nın önümüzdeki sezon da kadrolarında yer alacağını duyurdu.

11.05.2017 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Schalke 04 CEO'su Christian Heidel, ismi Fenerbahçe ile anılan Ukraynalı oyuncuları Yevhen Konoplyanka hakkında açıklama yaptı.

Sevilla'dan kiralık olarak kadrolarında bulunan Konoplyanka ilgili basın mensuplarından gelen sorulara yanıt veren Heidel, "Konoplyanka, Schalke 04'te devam edecek. Sezon sonunda onunla vedalaşmacağız." cevabını verdi.

Heidel, diğer isimlerle ilgili olarak, "Baba Rahman'ı takımda tutmak için Chelsea ile görüşmelerimiz devam ediyor. Huntelaar, aramzıdan ayrılacak. Burada harika yıllarımız geçti. Ona uygun bir veda olacak." dedi.

Takımdan ayrılacak diğer isimleri de açıklayan Heidel, "Aogo, Riether, Neuman, Wellenreuther ve Holger Badstuber kadromuzdan ayrılacak diğer isimler olacak. Badstuber ile devam etme durumumuzolabilirdi ama teknik direktörümüz Weinzierl istemedi." sözleriyle konuşmasını noktaladı.

27 yaşındaki Yevhen Konoplyanka, Sevilla'dan kiralık olarak geldiği Schalke 04'te bu sezon 29 resmi maça çıktı ve 7 gol atıp 2 asist yaptı.

Kaynak: Sporx.com

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'ye Şok! Takımı Satmıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement