Fenerbahçe'yi Bekleyen Avrupa'dan Men Tehlikesi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'yi Bekleyen Avrupa'dan Men Tehlikesi

Fenerbahçe'nin mali şartları düzeltmek ve yeni sezon öncesi transfer için kaynak yaratma amacıyla başlattığı Fener Ol'dan ciddi bir miktar elde ettiği fakat toplanan paranın 60 milyon Euro hedefinden bir hayli uzak olduğu iddia edildi.

08.05.2019 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Fener Ol'da toplanan paranın Mayıs ayı sonunda hedeflenen 60 milyon Euro civarında olamayacağını belirtildi. " Fenerbahçe'yi çok zor bir yıl beklediği" iddia edildi.

"60 MİLYON EURO ZARAR BU AY SONUNA KADAR KARŞILANAMAZ"

Akşam'da yer alan iddiaya göre; "Tüm takımların olduğu gibi Fenerbahçe de mali açıdan çok zor durumda. Hedeflenen 60 milyon Euro Mayıs ayı sonuna kadar bulunamayacak görünüyor. UEFA ile yapılan anlaşma gereği bir men cezası gelebilir." ifadelerini kullandı. Fenerbahçe'nin men cezası ile karşı karşıya olduğunu belirterek "Şu ana kadar ciddi bir para toplandı fakat bu ay sonuna kadar 60 milyon euro zarar karşılanamaz.

Muhtemel bir ceza kapıda. Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılması şart ve bunun için de en yakın hedef Galatasaray'ın Türkiye Kupası şampiyonluğu sonrası 5'incilik hedefi. Fakat bu da çok kolay görünmüyor" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe\'yi Bekleyen Avrupa\'dan Men Tehlikesi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'yi Bekleyen Avrupa'dan Men Tehlikesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (54)

  • YAVUZ: FENERAHÇE SADAKA VE ZEKAT TOPLUYOR ADI 'DAFENER OL 19 8 Yanıtla sla: sizin baskanlariniz gibi tv ye cikip batiyoruz allah ne muradiniz varsa versin demiyor 0 4
  • Hemşinli: 13 Mayısı Bekleyin. O para bir gecede nasıl toplanacak görürsünüz. 11 12 Yanıtla
  • hadi yaaa: 60 milyon euro nedir sana ali koç 17 2 Yanıtla
  • ülkeye faydanız olsun: çok önemliydi zaten. doğuda okuyamayan binlerce çocuk var, burs bekleyen binlerce genç var, işsiz milyonlar var. her şeyi hallettiniz futbol mu kaldı. futbola hiçbir şeye faydası olmayan futbolculara para akıtmak yazık yazık 16 1 Yanıtla
  • cahiller: ulan ali koç istese tüm süper ligi satın alır.. fair play kuralları geregi kendi cebinden para veremiyor. anladınızmı andavallar. 1 16 Yanıtla Kalın damarlı : Binlerce forma alip dagitamazmi MAL. 1 0
  • alp1907: 60 milyon euro dendiğinde euro 6dan düşüktü bugün maalesef 6.85 civarlarında. Kur farkıyla borç 50 milyon daha arttı. Geçenlerde 100 milyon daha borç açıklandı. Comollilerle batan kulübü daha da batırdılar şimdi para istiyorlar. Taraftarın parasıyla olmaz bu iş milyonlar gerekli. Zengin çocukların oyuncağı değil FENERBAHÇE. Halkın cebindeki parayı istiyorlar siz zenginler ne yapıyorsunuz mahvettiniz kulübü 16 0 Yanıtla
  • Gökay: Ali Koç kimi kandırmaya calısıyor anlamıyorum. Ceza gelse ne olur ki? Takım nerdeyse küme düşecek kalmış cezadan bahsediyor. Bence amaçı taraftar tepkisinden bi şekilde kurtulmak. Ali Koç kesinlikle bu saatten sonra Fenerbahçenin başında olmayı hak etmiyor. Umarım en kısa zamanda istifa eder. 11 5 Yanıtla ferhat: ceza önümüzdeki sene için değil ilk Avrupa kupasına gittiği sene için geliyor bu nedenden dolayı sıkıntı yani. 2 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.

  • Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi
    19:05 Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Open'da çeyrek finale yükseldi

    Antalya Belek'te düzenlenen Megasaray Hotels Open'da milli tenisçi Zeynep Sönmez, çeyrek finale yükseldi. İlk turda Fransız tenisçi Fiona Ferro'yu mağlup eden Sönmez, ikinci turda Alman raket Ella Seidel'i geri dönüşle mağlup etti. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez, maçın yarın başlayacağını belirtti.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı
    18:55 Ankara Dikmen Semtinde Mikser Kamyonu Devrildi, Sürücü Yaralandı

    Ankara'nın Dikmen semtinde mikser kamyonu yokuşa dönmek isterken virajı alamayınca devrildi. Kazada kamyon sürücüsü Z. O. yaralandı. İtfaiye ekipleri tarafından kurtarılan sürücü, hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti
    18:44 Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol'u 3-0 mağlup etti

    Sivasspor milli maçlar nedeniyle verilen arada Sivas Dört Eylül Futbol ile hazırlık maçında karşılaştı ve 3-0 galip geldi. Emre Gökay, Clinton N'jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle Sivasspor kazandı.

  • EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti
    18:35 EMS Yapı Sivasspor, Sivas Dört Eylül Futbol AŞ'yı 3-0 mağlup etti

    EMS Yapı Sivasspor, milli arada TFF 3. Lig takımlarından Sivas Dört Eylül Futbol AŞ ile yaptığı hazırlık maçını 3-0 kazandı. Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un sahaya sürdüğü ilk 11, Emre Gökay, N'Jie ve Alaaddin Okumuş'un golleriyle galibiyeti elde etti.

  • Okan Buruk:
    18:28 Okan Buruk: "Sadece futbola odaklandık"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, gündemdeki olayları dışarıda bıraktıklarını belirterek, "Benim işim ve oyuncularımın işi saha. Sadece futbola odaklandık" dedi.

  • Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak
    18:14 Türkiye'de 3'üncü: Bu merkezde bedensel engelli bireyler spor yapacak

    Kastamonu'da hizmet vermeye başlayan ve Türkiye'de 3'üncü olan merkezde bedensel engelli bireyler spor yapma imkanı bulacak. Merkezin tanıtım programında konuşan Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, 'Ciddi bir emek var. Böyle bir merkez bir İstanbul'da var, bir Antep'te var üçüncüsü de burada var' dedi.


Advertisement