Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu'nun ekim ayı olağan toplantısı Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde başladı.

05.10.2013 11:57  Güncelleme: 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Ekim ayı olağan toplantısı Faruk Ilgaz Sosyal Tesisleri'nde başladı.

Yüksel Günay Başkanlığı'ndaki toplantı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden üyeler için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Son divan toplantısından bu yana vefat eden üyelerin isimlerinin okunmasının ardından 40 ve 50 yılını doldurmuş üyelere plaketleri yöneticiler tarafından verildi.

KİĞILI: "ACIMIZ DERİN"

Yönetim Kurulu adına kürsüye gelen Başkanvekili Abdullah Kiğılı, faaliyet raporunu okudu. Kiğılı sözlerine "Camiamız ve ülkemiz adına hepsi birer sembol olmuş isimleri, mesai arkadaşlarımız dostlarımız Serkan Acar, Selçuk Yula, Ercan Aktuna ve Mikro Mustafa'yı arka arkaya kaybettik. Bu nedenle acımızı çok derin. Onlara bir kez daha siz dostlar huzurunda Allah'tan rahmet ve ailelerine sabır diliyorum. Bildiğiniz gibi seçimli olağanüstü kongre kararı aldık. Kongreye katılımlarınızı bekliyoruz. Fenerbahçemizin geleciğini yine hep birlikte belirleyeceğiz" dedi.

KIĞILI: "KURUMSALLAŞMA ÇALIŞMALARI KAMUOYUYLA PAYLAŞILACAK"

CEO Hasan Yılmaz yönetimindeki yeniden yapılandırma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Kiğılı "Bu kapsamda kurumsallaşma süreci devam ediyor. Şirketlerimiz, başta Futbol A.Ş. ve diğer şirketler olmak üzere mali ve idari organizasyonlarını tamamladılar ve uygulama aşamasına girildi. Bu çalışmaları, önümüzdeki günlerdeki bir sunumla kamuoyuyla paylaşacağız" diye konuştu.

KİĞILI: "PENDİK'TE ARAZİ TAHSİSİ İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR"

Tesisler hakkında da bilgi verene Kiğılı, Can Bartu Tesisleri'nin yenilemesiyle çok daha iyi bir duruma geldiğini, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda da tadilat ve tribün yenileme işlerinin yapıldığını söyledi.

Kenan Evren Lisesi arazisi yerine yapılan 3 okul 1 salonun tesliminin gerçekleştiğini belirten Kiğılı, arazinin devir işlemlerinin de en kısa sürede sonlandırılacağını bildirdi. Dereağzı Tesisleri'ndeki futbol evi ve mendirek inşaatının bitirildiğini belirten Kiğılı, amatör şubeler ve futbol altyapı için yapılacak yeni bir tesis için Pendik'te arazi tahsisi ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirtti. Kiğılı, Başkan Aziz Yıldırım'ın büyük önem verdiği Fenerbahçe Üniversitesi için de teknik anlamda çalışmaların ve arazi arayışının sürdüğünü de kaydetti.

KİĞILI: "TRABZON MAÇINI DA KAZANACAĞIZ"

Takımlar hakkında da bilgi veren Kiğılı, "6 maçta 5 galibiyet alan Profesyonel Futbol Takımımız zirveye yerleşti. Onlardan beklentimiz, sezon sonunda da şimdi olduğu gibi zirvede tamamlamaları, onlara güveniyoruz. son 5 maçta olduğu gibi yarın oynayacağımız Trabzon maçını da kazanacağımızı umuyoruz" dedi.

Erkek Basketbol Takımı'nın dünyaca ünlü antrenör Obradavic ile 2 yıllık sözleşme imzaladığını ve kadrosunu güçlendirdiğini belirten Kiğılı, takımın hedefleri için son provalarını yaptığını söyledi.

"Basketbolumuzun medarı iftiharı" dediği Kadın Basketbol Takımı'nın bu ülkede ölçü olma özelliğini sürdürdüğünü söyleyen Kiğılı, "Yeni sezonda formalarda Turkuaz petrol ismi bulunacak. Buradan Yönetim Kurulu Üyemiz İsfendiyer Zülfikari'ye bir kez daha ile teşekkür ederiz" diye konuştu.

RUHİ SARIALP VE EŞREF AYDIN' İSİMLERİ TOPUK YAYLASI'NDAKİ PİSTLERE VERİLDİ

Toplantıda ardından Denetleme Kurulu'nun raporu okundu. Yönetim Kurulunun kararıyla, geçmişte büyük başarılar kazanmış Fenerbahçeli eski milli atletler Ruhi Sarıalp ve Eşref Aydın'ın isimlerinin Topuk Yaylası'ndaki atletizm pistlerine verildiğini duyuran Yüksel Günay, bu atletlerin rölyeflerinin hafta içinde Topuk Yaylası'nda yapılacak bir törenle açılacağını söyledi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Toplantısı Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement