Fenerbahçeli Basketbolcular, Taraftarlarla Buluştu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Basketbolcular, Taraftarlarla Buluştu

Fenerbahçeli Basketbolcular, Taraftarlarla Buluştu

Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı'nın oyuncuları Sinan Güler, Brad Wanamaker ve Jason Thomspon, sarı-lacivertli taraftarlarla bir araya geldi.

02.04.2018 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

QNB Finansbank'ın Kadıköy ilçesinde Çiftehavuzlar şubesinde düzenlenen  imza gününde, sarı-lacivertli oyuncular taraftarlarla buluştu.
Forma ve diğer ürünleri imzalayan sarı-lacivertli oyuncular,  taraftarlarla fotoğraf da çektirdi.
İmza gününde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sinan Güler, QNB  Finansbank'ın Çiftehavuzlar şubesi çalışanlarına kendilerine bu ortamı  oluşturdukları için teşekkür ederek, "Sporun, sponsorluklarla ve bu tarz iş  birlikleriyle ne kadar büyüdüğünü gösterebilmek önemli. Kulübümüze desteklerinden  dolayı QNB Finansbank'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Sinan, normal sezonu bu hafta sona erecek THY Avrupa Ligi'nde Baskonia, Zalgiris ve Khimki ile olası play-off eşleşmesi hakkındaki bir soruya  ise "Bu sezon oynamamız gereken basketbolu en iyi şekilde sahaya yansıttık. Daha  da iyi olabilirdik. Bizim için rakip önemli değil. Önemli olan ev sahibi  avantajını iyi kullanmak ve Dörtlü Final biletini hızlı bir şekilde almak."  cevabını verdi.
THY Avrupa Ligi'nin yanı sıra Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde de  önemli maçlar oynadıklarını aktaran 34 yaşındaki Sinan, "Ligde şu sıralar küme  düşme hattındaki takımlarla karşılaşıyoruz. Onlara karşı farklı bir ciddiyette  oynamamız gerekiyor. Ligde normal sezonu birinci sırada bitirerek bütün  avantajımızı play-off'a taşımak ve şampiyonluğa kadar gitmek istiyoruz." diye  konuştu.

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Basketbolcular, Taraftarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement