Fenerbahçeli Esila'nın Forma Dileği Kabul Oldu - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçeli Esila'nın Forma Dileği Kabul Oldu

Fenerbahçeli Esila\'nın Forma Dileği Kabul Oldu

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Kliniği’nde tedavi gören koyu bir Fenerbahçe taraftarı Ömür Esila Uzun’u ziyaret ederek en büyük dileğinin yerine getirilmesine yardımcı oldu.

31.03.2018 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Kliniği'nde tedavi gören koyu bir Fenerbahçe taraftarı Ömür Esila Uzun'u ziyaret ederek en büyük dileğinin yerine getirilmesine yardımcı oldu.

Belediye Başkanı Vefa Salman tarafından her Salı ve Perşembe günleri yapılan Şeffaf Oda uygulamasına gelen Ömür Esila'nın bir yakını olan Batuhan Çelik'in isteğine Başkan Salman kayıtsız kalmadı. Ömür Esila'nın, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Kliniği'nde tedavi gördüğünü belirten Çelik, Ömür Esila'nın koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyledi. Başkan Salman'ın da koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu bilen Çelik, Ömür Esila'ya moral olması adına Fenerbahçe sporcularının imzalı bir formasını talep etti.

Başkan Salman, Şeffaf Oda görüşmesinin ardından talebin yerine getirilmesini sağladı. Eşi Dilek Akdeniz Salman ile birlikte Ömür Esila'nın tedavi gördüğü hastaneye giden Başkan Salman, formayı bizzat kendisi hediye etti. Fenerium Genel Müdürü Karakaya'yı, Ömür Esila ile birlikte telefondan görüntülü şekilde arayan Başkan Salman, duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Başkan Salman, "Cavit - Gülten Uzun çiftinin biricik kızları, Berkay'ın göz bebeği kardeşi Ömür Esila'yı tedavi görmekte olduğu Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Kliniğinde ziyaret ettik. Geçtiğimiz gün Şeffaf Oda'ya ziyaretime gelen Batuhan kardeşim sayesinde tanıdım Ömür Esila'yı. Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan minik yavrumuza moral olması amacıyla Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya ile hemen irtibata geçerek sporcularımızın imzaladığı bir forma talep ettim. Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ı da bilgilendirerek destek istedim. Bu talebimize anında cevap veren değerli Başkanım ve Genel Müdürümüz Mümtaz Karakaya formayı bize ulaştırdılar. Ömür Esila'yı ziyaret etmek ona moral vermek için bugün imzalı forma ve eşim Dilek Hanım ile birlikte Bursa'ya gittik. Onu tanımaktan büyük keyif aldım. Rabbim minik yavrumuza acil şifalar versin. Ziyaret sırasında Sayın Karakaya ile canlı görüşme yaparak Esila ile onu da buluşturmuş oldum. İnşallah en kısa sürede güzel kızımız iyileşecek ve formasını giyerek Fenerbahçe'mizi destekleyecek" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçeli Esila'nın Forma Dileği Kabul Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi
    15:50 Mersin'de PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri Gerçekleştirildi

    Mersin'de düzenlenen PTT 52. Balkan Ülkeleri Postacı Yürüyüş Yarışması Bölge Seçmeleri'ne 124 personel katıldı. Yarışmalarda erkekler ve kadınlar kategorisinde dereceye girenler Türkiye Geneli Eleme Yarışması'na katılma hakkı kazandı. Mersin PTT Başmüdürü Recep Öztürk, etkinliğin sosyal dayanışmayı arttırdığını ve sportmenlik ruhunu geliştirdiğini belirtti.

  • İsrail'in Lübnan'a düzenlediği hava saldırılarında bir sivil yaralandı
    15:48 İsrail'in Lübnan'a düzenlediği hava saldırılarında bir sivil yaralandı

    Lübnan'ın doğusuna ve güneyine düzenlenen İsrail hava saldırılarında bir sivil yaralanırken, çok sayıda ev yıkıldı.

  • Karabük'te kaza yapan otomobil sitenin duvarında asılı kaldı
    15:48 Karabük'te kaza yapan otomobil sitenin duvarında asılı kaldı

    Karabük'ün Şirinevler Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında, 78 AZ 229 ve 54 AIT 676 plakalı otomobiller çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan 78 AZ 229 plakalı otomobil, çevredeki bir sitenin bahçe duvarında asılı kaldı. Kazada yaralanan olmazken, olay güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

  • Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi
    15:46 Adıyaman Belediye Başkanı 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi

    Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, kadınların tekstil sektöründe istihdam edilmesini sağlayacak olan 'Altın İğne' projesinin açılışını gerçekleştirdi. Belediye Başkanı olarak ilk açılışını gerçekleştiren Tutdere, 'Adıyaman Belediyesi olarak projelerimizle kadınlarımızın yanında olacağız' dedi.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.


Advertisement