Alves, Meireles ve Nani, Coentrao'yu İstanbul'a Gelmesi için Teşvik Etti - Son Dakika
Spor

Alves, Meireles ve Nani, Coentrao'yu İstanbul'a Gelmesi için Teşvik Etti

Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Portekizli Fabio Coentrao'yu Sarı-Lacivertli futbolcular Nani, Alves ve Meireles "Fenerbahçe'de kral gibi yaşarsın." diyerek gelmesi konusunda teşvik etti.

29.04.2016 14:26  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki sezonun süper kadrosunu oluşturmak için yoğun mesai harcayan Fenerbahçe yönetimi sol kanada Monaco'da kiralık olarak forma giyen Real Madrid'in Portekizli sol kanat oyuncusu Fabio Coentrao'yu transfer etmek için harekete geçmişti. Portekizli futbolcu Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini öğrendikten sonra milli takımdan da arkadaşları olan Raul Meireles, Bruno Alves ve Luis Nani ile irtibata geçti. Portekizliler İstanbul'u ve Fenerbahçe'yi öve öve bitiremedi.

İSTANBUL'A DAVET EDİLECEK

3 futbolcu da Fenerbahçe'yi, İstanbul'u ve özellikle taraftarı soran Fabio Coentrao'ya takıma katılması için hiç düşünmemesini, kendisini Fenerbahçe'de harika şartların ve güzel bir ortamın beklediği cevabını aldı. Meireles, Nani ve Alves, vatandaşları Coentrao'ya "Fenerbahçe'de kendini kral gibi hissedersin. Taraftarın beklentisini karşılarsan seni el üstünde taşırlar. Hayatının en güzel günlerini yaşar, ve kendini hiç hissetmediğin kadar iyi hissedersin" dediler. Fenerli yöneticilerin Coentrao ile yüz yüze görüşme yaptıktan sonra kendisini İstanbul'a davet edeceği de gelen haberler arasında.

SOL KANADIN HER YERİNDE

Coentrao sol bek dışında sol açık da oynayabiliyor. Bu özellikleriyle de Caner'i anımsatıyor. Real, onu 5 yıl önce 24 milyon Euro'ya almıştı.

(Kaynak: Takvim)

Alves, Meireles ve Nani, Coentrao\'yu İstanbul\'a Gelmesi için Teşvik Etti

Son Dakika Spor Alves, Meireles ve Nani, Coentrao'yu İstanbul'a Gelmesi için Teşvik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MOUREE: ADAMA GEL DİYENLER KENDİLERİ GÖNDERİLİYOR HABER BAK.. 1 0 Yanıtla
  • ANTİ AKP: ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI LAİK DEMOKRATİK HUKUK CUMHURİYETİNİ MİLLETİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ ŞANLI BAYRAĞIMIZ VE VATAN TOPRAKLARI ADINA YAŞAMINI HİÇE SAYARAK MÜBAREK CANLARI VE AZİZ BEDENLERİ TOPRAĞA DÜŞMÜŞ AZİZ RUHLARI HAKK A ULAŞMIŞ KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİ HİÇE SAYARAK ENKAZ OLARAK GÖREN MENEMEN OLAYLARINDA TEĞMEN KUBİLAY I ŞEHİT EDEN ZİHNİYETİN DEVAMI OLAN KİNDAR AMA HESAPTA DİNDAR OLARAK GÖRÜNEN SAHTE HİLAFETÇİLİK YAPARAK ALLAH İLE ALDATAN RANTİYECİ SİYONİSTLER İLLUMİNATİ YÖNETİM SİSTEMİ.. 0 0 Yanıtla

Advertisement