Fenerbahçeli Futbolcu Kjaer Açıklaması - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolcu Kjaer Açıklaması

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini söyledi.

02.11.2015 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Danimarkalı savunma oyuncusu Simon Kjaer, her geçen hafta daha iyiye gittiklerini söyledi.

Kjaer, Fenerbahçe Dergisi'nin kasım ayı sayısında yer alan röportajında, yeni kulübünde başarılı olma hedefine ve hakkında yapılan yorumlara değindi.

Savunmada Abdoulaye Ba veya Bruno Alves'le oynamanın bir fark oluşturmadığını, tüm oyuncular olarak tek bir hedefe kilitlendiklerini aktaran Kjaer, "Takım olarak her gün daha iyiye gidiyoruz. Bizim takım halinde bir hedefimiz var ve bu hedefe göre oynamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kariyeri boyunca birçok kulüpte oynadığını ve eski takımlarında sezonun son maçları anlamsız bir hale geldiğini anlatan Danimarkalı oyuncu, şunları kaydetti:

"Bunun sebebi de hedef ya da riskin kalmayışıydı. Ben baskıyı hissetmek istedim. Sonuna kadar zirveye oynayan bir takımda olmak istedim ve bu yüzden de Fenerbahçe'ye geldim. Burada sürekli kazanmak zorundasınız. Kariyerim boyunca çok fazla takım, çok fazla ülke değiştirdim ve maalesef futbolda işler hızlı bir şekilde değişebiliyor. Şu anda içinde bulunduğum ortamın ve anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Tüm enerjimi ve konsantrasyonumu Fenerbahçe'ye vermeye çalışıyorum. Burada futbol oynayacağım 4 sezon boyunca şampiyonluk yaşamak isterim ve böyle de olursa eminim herkes tarafından iyi bir şekilde anılırım."

"Hedefe ulaşabilmek için bütün gücümüzle çalışacağız"

Kjaer, Fenerbahçe taraftarlarının üzerilerindeki etkisini vurgulayarak, "Taraftarımız, takımdaki her oyuncunun kendisini tamamen bu formaya adamasını bekliyor. Fenerbahçe'nin hedeflediği noktaya gelmesi için bizlerin durmadan çalışmasını istiyorlar. Taraftarlarımızın hayalini kurduğu bir oyun oynayıp, mücadelemizi vereceğiz. İstediğimiz hedeflere ulaşabilmek için bütün gücümüzle çalışacağız" değerlendirmesinde bulundu

Öte yandan, ülkesinin en fazla kazanan sporcularından biri olarak gösterilmesiyle ilgili olarak da Kjaer, "İnsanların benim kazandığım para ile ilgili yaptıkları yorumlara saygı duyuyorum. Şu an Fransa'dakinden daha iyi şartlarda bir kontratım var. Her zaman şükrediyorum, çünkü karşıma para kazanabileceğim fırsatlar çıktı. Evet, paranın kattığı bazı şeyler oluyor ama para her şey demek değil" şeklinde görüş belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolcu Kjaer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement