Filip Novak, 3-0'lık Malatya yenilgisi sonrası güldüğü için taraftarlardan özür diledi - Son Dakika
Spor

Filip Novak, 3-0'lık Malatya yenilgisi sonrası güldüğü için taraftarlardan özür diledi

Filip Novak, 3-0\'lık Malatya yenilgisi sonrası güldüğü için taraftarlardan özür diledi

Fenerbahçeli futbolcu Filip Novak, dün alınan Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası kameralara yansıyan gülümsemesiyle alakalı, "Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü" diye konuştu.

13.12.2020 13:02  Güncelleme: 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 12. haftasında dün sahasında Yeni Malatyaspor'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Filip Novak, maç sonunda ekranlara yansıyan gülümseme görüntüsü için taraftarlarından özür diledi.

Novak, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, çok üzgün olduğunu aktararak, olmaması gereken bir şey yaşandığını kaydetti.

"HERKESTEN TÜM SAMİMİYETİMLE ÖZÜR DİLİYORUM"

Filip Novak, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Dün akşam kaybettiğimiz bir maçtan sonra olmaması gereken bir şey yaşandı. Herkesten tüm samimiyetimle özür diliyorum. Kesinlikle kötü niyetle veya içinde bulunulan durumdan mutlu olduğumdan dolayı ortaya çıkmadı o görüntü. Hayatım boyunca pozitif bir insan oldum ve sahada uzun yıllardır görmediğim bir arkadaşımı gördüm. Onu görünce insani bir refleks verdim ve yüzüme yansıdı. Ben de sizler gibi çok üzgünüm. Bizim için son derece üzücü bir geceydi. Umarım en kısa zamanda daha güzel günler gelecek. Birlikte başaracağız."

Fenerbahçe, konuk ettiği Yeni Malatyaspor'a 3-0 yenilirken, karşılaşma sonunda rakip takım oyuncusu Zeki Yavru ile yan yana gelen Filip Novak'ın gülümsemesi sosyal medyada sarı-lacivertli taraftarlardan tepki almıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Filip Novak, 3-0'lık Malatya yenilgisi sonrası güldüğü için taraftarlardan özür diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • muro: sanki fenerde taraftarda novakın umurundaydı. parasını alıyorsa . orta saha da dolaştıgı için onun için zaten problem yok. zatek fenerlide degil. nasıl profesyonelse ts gelip fb oynuyorsa, gülmeside o kadar profesyonel. 55 3 Yanıtla
  • hahahaaaaaaaaaaaaaa: şu korana yasaklarında tek eğlence fenerbahçe 31 1 Yanıtla
  • gurmeFB: ANTRENMANLARDA DURDUĞU YERDE SAKIZ ÇİĞNEYİP GÜLMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY YAPMAYANLAR NE OLACAK 27 1 Yanıtla
  • Mert: Fenerbahce'nin sahtekar ve haram yiyen futbolculari/yoneticileri yuzunden FB taraftarlarinin omru kisalmistir vallahi. Eger antrenor saclari dagilmayan eski kalecimiz ise ne bekliyoruzki. Sanirim joleli saclari bozulmamistir antremanda. Gecmiste GS ya kaybettigimiz mactan once iki kalecinin calismalarini izlemistim ve mactan once ilk defa bu maci kaybettik diye dusunmustum Maalesf yanilmamistim. Simdide ayni seyler, bu takim calismiyor. FB formasi bunlarin uzerinde ates olsun insallah. 1 0 Yanıtla
  • iso: boşuna transfer yapmışız devre arasında şutlanması lazımm.. 0 0 Yanıtla

Advertisement