Fenerbahçeli Yönetici Semih Özsoy: Kabadayı Demek Ayıp mı? - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Yönetici Semih Özsoy: Kabadayı Demek Ayıp mı?

Fenerbahçeli yönetici Semih Özsoy, Alanyaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu. Özsoy, "Kabayı demenin bir ayıbı mı var? Kim ne hak ediyorsa üzerine alsın." dedi.

11.11.2018 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe başkanvekili Semih Özsoy, Alanyaspor'u 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından Galatasaray ile oynadıkları derbi maçıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Fatih Terim'in açıklamaları ile ilgili görüşleri sorulan idareci, "Herhangi bir takımın antrenörüyle biz diyaloğa girmeyiz ama yöneticilerinin yaptığı açıklamalar hoş değil. Biz kanunlara uyan bir kulübüz, TFF'nin kurallarına uyarız. Olayın buralara gelmesine neden olan oyuncu, sarı kart gördüğü için kurtuldu. 15-20 kez izlenen VAR ile kurtuldu. Artık bizim savunma zamanımız geldi. Federasyonumuz bize göre yaptığı bazı hataları telafi yoluna gidecektir.

"BİZ OYUNCULARIN YANINDA OLDUK"

Koridorları ele geçirdik sözleri sorulan Özsoy, "Galatasaray stadını bilenler, bilirler. Bizim maçı izlediğimiz yer ile soyunma odasında uzak bir mesafe var. Aşağıya indiğimizde yaşanan çirkin olaylardan haberimiz yoktu. Fatih Terim'in uzattığı eli sıkmak kadar doğal bir şey yoktur, bizi sakinliğe davet ettiler. Sıcağı sıcağına yaptığım açıklamada Hasan hocada sıkıntı var dedim, fazla da bir şey demedim. Bize dostane davrandıklarını düşünerek onlara da teşekkür ettim. Biz çimlerde oyuncuların peşinden koşmadık. Vali'nin olduğu, emniyetin olduğu bir yerde kimse oyunculara sahip çıkamaz. Biz koridorlarda oyuncularımızın yanında olduk." dedi.

"KABADAYI DEMEK Mİ AYIP?"

Fatih Terim'in resmi açıklamada yaptıkları "sokak kabadayısı" ifadesine takılması sorulan yönetici, "Kabadayılık yapanların kabadayılık yapmasının bir ayıbı yok da, kabadayı demenin mi bir ayıbı var? Biz her lafımızın arkasındayız. Kim ne hak ediyorsa üzerine alsın" cevabını verdi.

KOEMAN İÇİN; "NE OLACAĞINI GÖRECEĞİZ"

Takımı da değerlendiren Semih Özsoy, "İlk yarısı güzel olan bir maçtı. İhtiyacımız olan bir galibiyetti. Muhteşem taraftarımıza teşekkür ediyoruz. Uzun süredir görmediğimiz bir taraftar grubu vardı. Milli arayı iyi değerlendirip yolumuza devam edeceğiz. Şu an takımımız iyi, Erwin de çok iyi gidiyor. Görevine yardımcı koç olarak başlamıştı. Neler olacağını hep birlikte göreceğiz." diye konuştu.

Fenerbahçeli Yönetici Semih Özsoy: Kabadayı Demek Ayıp mı?

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Yönetici Semih Özsoy: Kabadayı Demek Ayıp mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • taaa: küme düşme rakibi alanyayı yenen sarı civcivler sanki realı yenmiş gibi sevindiler garipler 10 5 Yanıtla
    Fb: Akıllı olun gsliler atıp tutuyosunuz sizin geçmişiniz lekeli 1 1
  • Temel: Fener Kümeye 2 2 Yanıtla
  • mardinli: yuh size şikeciler siz fatih terimin tırnağı kadar bi faydanız olmuşmu bu ülke futboluna 2 1 Yanıtla
  • Fenerbahçe li : Konuş başkan. Bu cincon. Zırvalıyor 1 1 Yanıtla
  • Bu ne özgüven: Iki maç kazandınız burnunuz kalkmış yine, düne kadar bi tane demecini okumadık.. Şimdi her maç sonrası bülbül gibi şakıyorsun. Semih efendi seneye o stadta kendine küfür ettirmek istiyorsan böyle devam et. Istersen yeni Aziz sen ol, biz hakkını veririz. 1 0 Yanıtla
  • Ss: İki galibiyet görünce kıçınız başınız oynamasın şikeci müptezeller 1 0 Yanıtla
  • Aslan Aslan: Veli koçta parayla tehtit ediyor tüpcüyü aziz bunların yanda adammış Türkiyenin önemli kurumlarında ecnebiler cırıtatıyor tekfarkları isimleri bizimgibi kaosu bilerek yaratıyorlar uyanın artık 0 0 Yanıtla
  • Fenerli: Fener bu başkanları,yönetileri çok arayıpmı buluyor ?Birde gülüyor kümeye düşüyoruz be 0 0 Yanıtla

Advertisement