Fenerbahçeli Yöneticilerden Ali Palabıyık Tepkisi! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Yöneticilerden Ali Palabıyık Tepkisi!

Fenerbahçeli yöneticiler derbi maça Ali Palabıyık'ın atanmasına tepki gösterdi. Sarı-lacivertli ekibin yöneticileri, "Ali Palabıyık umarız kendince bir adalet sistemi kurmak yerine kuralları uygular ve derbiye yakışan bir yönetim gösterir." dedi.

11.04.2019 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüm Türkiye hafta sonu oynanacak Fenerbahçe- Galatasaray derbisine odaklanırken sarı-lacivertlilerden, dev maça hakem Ali Palabıyık'ın atanmasına tepki geldi.

Habertürk'ün haberine göre Palabıyık'ın kritik mücadeleye atanmasından rahatsız olan kurmaylar, kendi aralarında yaptıkları değerlendirmelerde "Malatyaspor maçında bizim oyuncularımıza sarı kartları çok kolay verirken, rakip oyuncuların sert faullerini, hatta gözü önünde atılan Erkan Kaş'ın Isla'ya attığı yumruğu kartsız geçiştirmiş, Mehmet Ekici'ye yapılan bariz penaltıyı da VAR'a gitmesine rağmen çalmamıştı. Sonrasında lehimize verdiği penaltıda da rakip oyuncuyu ikinci sarı karttan atmamıştı. Hatta kazandığımız bu maçtan sonra, başkanımız galibiyete rağmen çıkıp açıklama yapmak zorunda kalmıştı" ifadelerini kullandılar.

"UMUYORUZ DERBİYE YAKIŞAN BİR YÖNETİM GÖSTERİR"

Ligin 19. haftasında oynanan Malatya maçından bu yana ilk kez bir Fenerbahçe maçına atanan Palabıyık'ın geçen sezon deplasmanda 1-1 biten Trabzonspor mücadelesinde de hatalı kararlar verdiğini belirten yöneticiler, "Palabıyık, Alper Potuk'un baldırına kramponlarıyla basan Pereira'ya ve Kucka'ya da kırmızı kart vermemişti. TFF'nin hakem açıklamasının ardından Ali Palabıyık ismi için umuyoruz kendince bir adalet sistemi kurmak yerine kuralları uygular ve derbiye yakışan bir yönetim gösterir" dediler.

Fenerbahçeli Yöneticilerden Ali Palabıyık Tepkisi!

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Yöneticilerden Ali Palabıyık Tepkisi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Sertaç: Fener herzamanki gibi lobilere başlamış,e bu konuda büyük tecrübeleri var,neler gördüler neler 9 10 Yanıtla
  • Spor Sever: Hakemlere söz söyleme hakkınız yok,bir geçmişinize bakın hakemler en çok FB gıyak geçti.Bu hakemler sayesinde küme düşmekten kurtuldunuz.Hakemler sayesinde avarajla kümede kaldığını unutmadım FB 5 12 Yanıtla
    Hehe: Boşver sporu okuma yazmayı öğren yavrum 0 0
  • Yorumcu: Klasik Fenerbahçe taktiği hakemi etki alma klasiği 12 5 Yanıtla
  • Ss: Ulan Fenerbahçe her şeye muhalefet olmasan kendi işine baksan olmazmı 9 3 Yanıtla
  • taaa: GEÇEN SENE BJK DAN MAÇI ALIP SİZE VEREN HAKEM DEĞİLMİ BU? SARI CİVCİVİN YÖNETİCİSİ TERS KOLPA YAPIYOR AKLINCA 10 2 Yanıtla
    Bşr: Yolunmuş akbaba 1 0
  • Türkiyem: Maçtan önce bi gözdağı, her zamanki gibi 9 2 Yanıtla
  • Cimbomizm : Ulan Ali Palabiyigi asıl istemiyen biziz size noluyo 8 3 Yanıtla
  • utanmada yok: Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış tabii 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement