Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi - Son Dakika
Magazin

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

Bir döneme damga vuran evlilik programlarıyla ünlenen fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah töreninden ilk kareler de sosyal medyaya düştü.

18.12.2019 22:10  Güncelleme: 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Katıldığı evlilik programıyla adını duyuran ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sürekli gündemde yer alan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgili Kemal Ayvaz ile evlendi.

İLK KARELER SOSYAL MEDYAYA DÜŞTÜ

Çiftin nikah töreninden ilk kareler de sosyal medyaya düştü. Instagram'da yer alan "magazin tadında" adlı bir sayfa, Hanife Gürdal'ın nikahından ilk kareyi hikayeler kısmından paylaştı.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

KENDİ HESABINDAN DA PAYLAŞTI

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, kendi Instagram sayfasının hikayeler kısmından da nikah hazırlıklarına dair kareleri paylaştı.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

Hanife Gürdal, 1995 yılında İzmir'de Torbalı ilçesinde doğmuştur. 3 kardeşi vardır. Tam adı Hanife Ömrüm Gürdal olan Hanife lise mezunudur. 164 cm boyunda ve 59 kg. ağırlığındadır.

Hanife Gürdal, 2015 yılının Şubat ayında ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı evlendirme programına katıldı. . İlk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut tarafından reddedildikten sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

10 ayı aşkın süredir Esra Erol'un programında talibini arayan Hanife Gürdal, daha sonra 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı. Bugüne kadar hiç evlenmemiş olan ve taliplerini bekleyen Hanife Gürdal, karşısına çıkan taliplere ise bugüne kadar hep ret cevabını verdi.

19 Ekim 2016 tarihinde Popstar Bayhan Gürhan, Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programına katıldı. "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya giren Bayhan, Hanife Gürdal'a talip oldu. Hanife, Bayhan'la yakından görüşmeyi kabul etti.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. 2018 yılında Hanife Gürdal, bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

KEMAL AYVAZ KİMDİR?

Trabzonlu olan Kemal Ayvaz 1995 yılında doğmuştur. Mesleği fotoğrafçılık olan Kemal Ayvaz'ın Instagram hesabında ise 20 binden fazla takipçisi bulunuyor.

Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi

Son Dakika Magazin Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, sevgilisi Kemal Ayvaz ile evlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (74)

  • Korsan: Nihayet ülkemize geçmiş olsun bir krizi daha atlattık 61 1 Yanıtla Feryal: Kriz daha yeni başlıyor bence-:) 10 1 Karadeniz: Daha 5 yılda bunların boşanmasını konuşur bu ülke 1 0
  • tabiyat: pompacı garı degilmi bu 39 5 Yanıtla Kendirci nuri: Ahlaksız kaba kıro varoş. 10 20
  • KANAL İSTANBULA REFERANDUM YAPILSIN !!!: Artık bundan sonra uslanır ateşide söner , kendisine gelir ... 36 2 Yanıtla
  • HARBİ.: ALLAH YARDIMCISI OLSUN KEMAL BEYİN İNŞALLAH KURTULDUK BU KADINDAN 15 1 Yanıtla izmirden: sesli guldum 3 0
  • İnsan: Hayatı reklam. Gelinliği bile beleşe getirmek için uğraşan, emelleri uğruna başörtüsü ve tesettür kavramlarını katleden kadın. İnşallah kurtuluruz senden. 12 0 Yanıtla
  • adem : biktik ya bu gereksizdir kim bu sürekli haber yapılıyor sanki dünya starı 11 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement