Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler - Son Dakika
Magazin

Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'ten olumsuz davranışları nedeniyle diskalifiye olan Murat, "Diskalifiye edildiğimi televizyondan öğrendim, bana haber vermediler." dedi.

15.11.2018 11:58  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Masterchef yarışmasından diskalifiye edildikten sonra öfkeden deliye dönen ve isyanını sosyal medyada dile getiren Murat Özdemir, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına telefonla bağlandı. Özdemir, merak edilenleri canlı yayında anlattı. Fenomen yarışmacı, diskalifiye olduğunu söylemek için kendisini kimsenin aramadığını söyledi.

"TROL YAPARKEN İŞİN DOZUNU KAÇIRDIM, ÖZÜR DİLERİM"

Sunucuların 'Neden bu kadar agresif, etrafa bağıran biri haline geldin?' sorusuna "Ben böyle biri değilim trol yapmaya çalıştık ama dozunu kaçırdık herkesten özür dilerim. Benim bir kızım, bir ailem var siz de böyle yapıyorsunuz. Benim için hiç sorun değil ama ama çocuklara yazık okulu, arkadaşları var." dedi. Sözlerine 'Küfür ettiğin videoları yayınlarken hiç ailenin düşünmedin mi?' sorusuna şöyle cevap verdi: "Ben bunu yaparken düşünmedin de belki bir söz hakkı verirler de özür diler, geçmişi kapatırız, sünger çekeriz, efendi oluruz, yayınınıza gelir bir yemek yaparım. Sizden başka izlenmez diye düşünüyorum. "

Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler

"DİSKALİFİYE EDİLDİĞİMİ TELEVİZYONDAN ÖĞRENDİM"

Yarışmadan diskalifiye edildiğine dair bilgilendirilmediğine sitem eden Murat sözlerine şöyle devam etti: "Ben şok oldum zaten ben diskalifiye olduğumu televizyondan izledim. Salı günü çekim vardı normalde ama beni aramadılar biraz bana kapak gibi oldu. Ben evde çekime gideceğim bekliyordum, insan en kötü diskalifiye oldun diye haber verirdi, hoş olurdu.

"ACUN ABİ VAZGEÇTİYSE BİLDİĞİ VARDIR"

Survivor'a katılma konusunda hiç haberim yok ama Acun abi vazgeçtiyse bir bildiği vardır. Acun babayı çok severim. Doğru yapmıştır. Ben bu camiaya çıktığıma bin pişman oldum ben normal aşçıyım yani. Ben telefon kullanmasını bile bilmem.

Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler

"MASTERCHEF'TE JÜRİ OLACAKTIM, YARIŞMACI OLDUM"

Benim aşçılığımda üstüme kimse su dökemez, bak oradaki jüriler bile dökemediler. Ben 32 yıldır bu işi yapıyorum Bolu'dan geldim. Ben cumhurbaşkanlarının elçilerin aşçılığını yaptım geldiğimiz yere bak. benim Fransızcam ve İngilizcem var çok kültürlüyüm. Ben MasterChef'te jüri olacaktım sonra yarışmacı ol dediler bende oldum yoksa benim o kadar çaylağın içinde ne işim var. Benim amacım şöhret olmak değildi, ben şu an şöhret değilim benim bunlar umurumda değil."

Fenomen Yarışmacı Murat\'tan MasterChef\'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler

Son Dakika Magazin Fenomen Yarışmacı Murat'tan MasterChef'e Şok Suçlama: Diskalifiye Olduğumu Bile Söylemediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • BİRİMİZ AYAKTA KALMALIYDI...: BU YARIŞMANIN MENŞEİ AMERİKA. 5 YARIŞMACIYLA 3 JÜRİ VE BİR SUNUCU. AMA O KADAR EDEPLİ VE KALİTELİ BİR PROGRAM Kİ YEMEK YAPMAYA HEVESLENDİM SAYELERİNDE. ACUN YURTDIŞI FORMATLI KALİTELİ PROGRAMLARI ALIP İÇİNE ÇİRKEFLİK, BASİTLİK KATIP ÖNÜMÜZE KOYUYOR. BU TİPİDE BİR SÜRE KONUŞURUZ, DAHA SONRA TVNİN TOZLU SAYFALARINDA KAYBOLUR GİDER. TEK KULLANIMLIK AKBİL GİBİ, KULLANDIRIYORLAR KENDİLERİNİ ONA HAYRET EDİYORUM 24 0 Yanıtla
  • Yy: Adam oldaydın söylerlerdi soytarı soytarı hareketlerin var 19 3 Yanıtla
  • kaf kaf: hayatımda senin kadar gerizekalı birini görmedim..hıyar herif çocukların var tv,de kendini niye bu kadar rezil ediyosun niye çocularını mahçup ediyosun..al şimdi salaklıklarını....? 18 3 Yanıtla
  • Seto: Aşçı olmuşsunda adam olamamışsın onu anlamamışsın ondan kovuldun 18 2 Yanıtla
  • Chef: gerizekalı 15 2 Yanıtla
  • xmen: Beş para etmez kişiliksizin birisin 10 5 Yanıtla
  • dobra: yaptığı yemek bile yenmez içine gerilimden başka bişey katmıyor ne lezzeti olur nede tadı 11 3 Yanıtla
  • sabun: hadi ordan kel 7 5 Yanıtla
  • bir yorum: ŞÖHRET UĞRUNA PARA UĞRUNA KENDİ REZİL EDEN KARAKTERSİZ 8 4 Yanıtla
  • Cevdet özen: YANİ BU ADAM SUÇLU DA ORADA ŞEF DİYE TAKILAN CAHİL JÜRİ SUÇSUZMU. 5 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement