Ferdi Kadıoğlu'nun Gençerbirliği maçındaki performansı alkış aldı - Son Dakika
Spor

Ferdi Kadıoğlu'nun Gençerbirliği maçındaki performansı alkış aldı

Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, sonradan dahil olduğu Gençlerbirliği karşılaşmasında rakip filelere 1 gol bırakırken, hem tribünleri hem de teknik heyeti sevindirdi.

06.12.2019 22:30  Güncelleme: 23:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasında oynanan müsabakada sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu Ferdi Kadıoğlu en etkili isimlerden biri oldu. Maçın ikinci yarısında Serdar Aziz'in yerine dahil olan Kadıoğlu, 75. dakikada ceza sahası dışından yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderirken takımının 4. golünü kaydetti.

LİGDE 2 GOL, 1 ASİSTİ BULUNUYOR

Golden sonra tribünler 20 yaşındaki futbolcuya sevgi gösterisinde bulunurken, atılan gol sonrası teknik heyet Kadıoğlu'nu tebrik etti. Ferdi Kadıoğlu, İstanbulspor ile oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur 1. maçında 1 gol 1 asistlik performans gösterirken, Süper Lig'de oynadığı 6 maçta 2 gol 1 asistlik performans gösterdi.

Ferdi Kadıoğlu\'nun Gençerbirliği maçındaki performansı alkış aldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ferdi Kadıoğlu'nun Gençerbirliği maçındaki performansı alkış aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • misafir: FB gelen hocalar Gençleri hep kaçırdılar.. Güya sezonu 1. bitirecekken eldeki gençleri bitirdiler.. 2000 yılından bu tarafa kaç şampiyonluk yaşamış 6 şampiyonluk rakipler kaç şampiyonluk yaşamış.. gs 8 bjk 4 bursa 1 Ersun hoca ferdi kadıoğlu ve mustafa sağlam bize kazandır... 0 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: BEN HEP DERİM BU GENÇ ALTIN ...AMA HOCA KALIN KAFALI GÖRMÜYOR ALAMN EKOLÜNDEN GELİYOR BU GENÇ GOLE ODAKLI HER MAÇ OYNASA TAKIM ÇOK DAHA İİ OLUR ..KATBEDİLEN MAÇLARA BAKIN FERDİ YOK KAZANILANMAÇLARA BAKIN FERDİ VAR.. 0 0 Yanıtla

Advertisement