Ferdi Tayfur, dün akşam bir anda dünyada gündem oldu - Son Dakika
Magazin

Ferdi Tayfur, dün akşam bir anda dünyada gündem oldu

Dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı çalındı ve çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu. Bu da sosyal medyada ünlü şarkıcıyı dünya gündeminin ilk sıralarına taşıdı.

18.01.2020 11:14  Güncelleme: 12:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

YouTube hesabında 12 milyona yakın takipçisi bulunan dünyaca ünlü YouTuber Casey Neistat'ın Spotify hesabı çalındı ve çalma listeleri Ferdi Tayfur şarkılarıyla dolduruldu. Bu da ünlü şarkıcıyı bir anda sosyal medyanın gündemine oturttu.

EKRAN GÖRÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞIP TEPKİ GÖSTERDİ

Spotify hesabının çalındığını Twitter hesabı üzerinden duyuran Neistat, içerisinde Ferdi Tayfur, Müslüm Gürses, Nadide Sultan, Ahmet Kaya ve Sezen Aksu gibi pek çok ünlü ismin olduğu çalma listesinin bir ekran görüntüsünü de paylaşarak tepki gösterdi.

Ferdi Tayfur, dün akşam bir anda dünyada gündem oldu

"DİNLEDİĞİM MÜZİK TÜRÜ DEĞİL"

Hacklenme olayı ünlü YouTuber'ı çok sinirlendirdi, Webtekno'da yer alan habere göre Casey Neistat Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Hey Spotify yardım et! Eminim ki birisi benim hesabımı çaldı. Tüm çalma listelerim ve her şey gitti. Ayrıca (hesabımı ele geçiren kişinin müzik zevkine laf etmek istemiyorum) bu normalde dinlediğim müzik türü değil."

TÜRK KULLANICILAR ANINDA HAREKETE GEÇTİ

Türk kullanıcılar paylaşım sonrasında Casey Neistat'ın gönderisinin altına Ferdi Tayfur ve Müslüm Gürses'i öven yorumlarda bulundu.

Ferdi Tayfur, dün akşam bir anda dünyada gündem oldu

Son Dakika Magazin Ferdi Tayfur, dün akşam bir anda dünyada gündem oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (49)

  • olmasaydı derdimiz: Söylemezdi ferdi Abimiz seninle büyüdük Baba bütün şarkılarını Ezbere bilirim müzik girsin yeter.Adamsın Allah uzun sağlıklı ömürler versin insallah Evimizden biri gibisin. 3562 5 Yanıtla
  • Turan : Ağzı yüzü yer değiştirmiş toprak çekiyor git artık 14 583 Yanıtla
  • Resul: Ferdicilerin alayı alkoliktir kumarbazdır 7 301 Yanıtla
  • Müjde : 65 bin gaspçı maganda Hırsız mafya serbest kalıyor durmak yok yola devam 6 234 Yanıtla
  • Selim: Allah nasıl vurmuş ağzı yanağına yapışacak nerdeyse yaşım 45 oldum olası sevmiyorum bu adamı sesi sivri sinek gibi arı gibi vızıldıyor 13 206 Yanıtla
  • SEVERRR: ALLAH ın sana nasıl bit tokat vuracağını biliyormusun ? VURMASIN DİYE BÖYLE Mİ YALVARIYORSUN ? SENİN BEĞENMEDİĞİN FERDİ TAYFUR VARYA DÜNYANIN ÇOK YERİNDE TANINIR BİLİNİR BE ONA DUA EDENİ ÇOK OLUR.YAA SANAAA ? 27 5
  • Day: O seni çok seviyor 11 3
  • Alkolik: Kafam senden bile daha güzel cahil adam 10 4
  • Ejder: Kendin olmayasın alkolik 3 2
  • Mert: Selim marak etme sıra sanada gelir birgün seninde ağzın bi tarafa yamulur inşallah 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement