Ferdi Tayfur, Kızı ve Eski Eşi Hakkındaki Haberlere Sert Çıktı: - Son Dakika
Magazin

Ferdi Tayfur, Kızı ve Eski Eşi Hakkındaki Haberlere Sert Çıktı:

Ünlü Sanatçı Ferdi Tayfur, Eski Eşi Necla Nazır ve Kızı Tuğçe Hakkında Çıkan Haberlere Tepki Göstererek, "Ortalığı Karıştırmasınlar. Herkes Burnunu Sokuyor" Dedi. Tayfur, Kızının Albüm Yapmasına Karşı Olduğu İddiaları Üzerine İse "Karşı Değilim Ama Önce Okulu Gelir" Diye Konuştu.

13.05.2008 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, eski eşi Necla Nazır ve kızı Tuğçe hakkında çıkan haberlere tepki göstererek, "Ortalığı karıştırmasınlar. Herkes burnunu sokuyor" dedi. Tayfur, kızının albüm yapmasına karşı olduğu iddiaları üzerine ise "Karşı değilim ama önce okulu gelir" diye konuştu.

Necla Nazır'dan ayrıldıktan sonra suskunluğunu uzun süre koruyan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, İHA kameralarına konuştu. "Mobil Delvac Yollarda" projesi kapsamında Haliç kamyon garajında basın toplantısına katılan ünlü sanatçı Ferdi Tayfur, "22 sene önce mobilcilerle tanıştık. Reklamlarında oynadık. 22 sene sonra tekrar birlikte olduk. Bir kampanya düzenliyorlar. Geçmişte rol icabı filmlerimde kamyon kullandım. Biz şoförlerle büyüdük. Şoförler bizim ülkemizde en büyük emekçilerdir. Gecelerini gündüzlerine katıp, mücadele veren hasret çekenler. Onlarla hasret giderip konuşmak güzel şey" dedi.

Çekimleri devam eden "Memur Muzaffer" dizisinde rol alan ünlü sanatçı, "Dün gece 03.00'e kadar 'Memur Muzaffer' isimli yeni bir televizyon dizisi çekiyoruz. Bir daha çalışmayacağım. Ne kadar çalışmayacağım desem de hayran kitlemin nabzını tutuyorlar. Beni çok çalıştırıyorlar. Geçtiğimiz yıl bir Türk Sanat Müziği albümü yaptım. O bitmeden başka şey yapmadım. Şimdi konserlerim var. Aslına bakarsanız çok koşturmamam lazım ama hayranlarımı kıramıyorum. Müzik piyasası durmuş durumda. Ferdifon'daki sanatçılarım aynı şekilde duruyor" diye konuştu "NECLA NAZIR İLE BARIŞMADIK" Eşi Necla Nazır ile küs olduklarını dile getiren Ferdi Tayfur, "Necla Hanım'la küslük devam ediyor, barışma umudu yok. O konulara girmeyelim, bırakın, boş verin hayat devam ediyor. Bunlar her evde olan şeyler. İlla da ünlü olması gerekmiyor. Onu şişirdiler, beni şişirdiler. Bunlar olmasın, Ortalığı karıştırmasınlar. Ben böyle rahat ediyorsam rahatım. O öyle rahatsa rahattır. Herkes burnunu sokuyor. Bu konuları daha fazla konuşmak istemiyorum. Annemi çok özledim. Anacım burada olsaydı da görseydi. Bir zamanlar televizyonlarda reklamlarda görüyordu. Hoşuna gidiyordu" şeklinde konuştu Kızı Tuğçe Tayfur'un albüm yapmasına karşı olduğunu dair haberler çıktığını hatırlatan Tayfur, "Ben onun albüm çıkarmasına karşı değilim. Ama önce okul diyorum. Biz okuyamadık, imkanlarımız var ise çocuklarımızı okutmalıyız daha eğitimli bir Türkiye için. Zaten kendisi besteler yapıyor. Okulu bittikten sonra yapsın. Elbette destek olurum" dedi.

(MY-ED-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Magazin Ferdi Tayfur, Kızı ve Eski Eşi Hakkındaki Haberlere Sert Çıktı: - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement