Ferhan Şensoy, 2 yıl Önce Gizlice Evlenmiş - Son Dakika
Magazin

Ferhan Şensoy, 2 yıl Önce Gizlice Evlenmiş

Ferhan Şensoy'un ihanet nedeniyle boşanmasına sebep olan Elif Durdu'yla 2 yıl önce gizlice İstanbul'da nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.

18.07.2016 16:14  Güncelleme: 16:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Usta oyuncu Ferhan Şensoy'un yaklaşık 12 yıl önce 'Beni Ben mi Delirttim?' adlı oyunda aşk yaşamaya başladığı rol arkadaşı Elif Durdu'yla evlendiği iddia edilmiş ancak usta oyuncu "Kimseyi ilgilendirmez" diyerek bu konuyu kapatmıştı.

2 YIL ÖNCE NİKAH MASASINA OTURMUŞLAR

Gizli nikahın detaylarına Uçankuş TV ulaştı. Ön adı Osman olan Ferhan Şensoy'un son olarak 'Masal Müfettişi' adlı oyunda da beraber sahneye çıktığı genç aşkı Elif Durdu'yla tam 2 yıl önce yani 27 Kasım 2014'te İstanbul'da gizlice nikah masasına oturduğu ortaya çıktı.
Ferhan Şensoy, 2004 yılında, kızları Derya ve Ferhan'ın annesi Derya Şensoy'dan ihanet nedeniyle boşanmıştı. Ferhan Şensoy, 2000'li yılların başında aile boyu bir bankanın reklamında da oynamıştı.

KIZLARI ÜVEY ANNELERİNE MESAFELİ

Ferhan Şensoy'un kızları Derya ile Ferhan da anne ve babalarının izinden giderek onların kurduğu tiyatroda Pera'daki hayalet isimli oyunu sahnelemeye başlamıştı. Ferhan ve Derya Şensoy kardeşlerin üvey annelerine karşı mesafeli olduğu öğrenildi.

Ferhan Şensoy, 2 yıl Önce Gizlice Evlenmiş

Son Dakika Magazin Ferhan Şensoy, 2 yıl Önce Gizlice Evlenmiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement