Ferhat Göçer'den İlginç Takım Elbise Yorumu: Dinen Caizse Beni Böyle Gömün - Son Dakika
Magazin

Ferhat Göçer'den İlginç Takım Elbise Yorumu: Dinen Caizse Beni Böyle Gömün

Ünlü şarkıcı Ferhat Göçer, Dean Martin ve Frank Sinatra hayranı olduğunu belirterek sahnede hep onlar gibi siyah takım elbise giydiğini hatta siyah takımla gömülmek istediğini söyledi.

12.08.2018 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Posta gazetesinden Alev Gürsoy Cimin'in sorularını yanıtlayan Göçer, takım elbiseye bir takıntısının olduğunu ve dinen caiz olduğu takdirde takım elbiseyle gömülmek istediğini söyledi.

"BENİ SİYAH TAKIM ELBİSEYLE GÖMÜN"

Göçer, "Takım elbiseyle ilgili bir takıntınız varmış. Doğru mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: "Kesinlikle sahnede siyah takım elbise giyerim. Çünkü ben Dean Martin, Frank Sinatra hayranıyım. Çocukluğumdan beri onları izleyerek büyüdüm. İkisi de hep siyah smokin giyerdi. Onlar benim ikonlarım, idollerim. Kendime prensip edindim, böyle yürüyeceğim. En sonunda beni siyah takım elbiseyle gömmelerini istiyorum. Bilmiyorum dinen caiz midir? Onu araştıralım."

 <a class='keyword-sd' href='/ferhat-gocer/' title='Ferhat Göçer'>Ferhat Göçer</a>'den İlginç Takım Elbise Yorumu: Dinen Caizse Beni Böyle Gömün

"HAKSIZ YERE ŞİDDETE MARUZ KALDIK"

Asıl mesleği doktorluk olan Göçer, mesleği boyunca şiddet olaylarıyla karşı karşıya kalıp kalmadığı sorusuna, "Benzer yerlerden çok döndüm. Gecenin bir saatinde hasta yakınları, trafik kazaları gibi birçok olay yaşadık. Haksız yere şiddete maruz kaldık. Hipokrat yemini etmiş insanlarız, birincil önceliğimiz hastanın sağlığıdır. Ama o iş yoğunluğunun içerisinde sürçülisan edebiliriz, insanız biz de. Hataları en aza indirmeye çalışıyoruz. Ama mevcut sistem içerisinde bütün sistemin aksaklıklarını yükünü doktora, hemşireye mal etmek olacak iş değil" yanıtını verdi.

Ferhat Göçer\'den İlginç Takım Elbise Yorumu: Dinen Caizse Beni Böyle Gömün

Son Dakika Magazin Ferhat Göçer'den İlginç Takım Elbise Yorumu: Dinen Caizse Beni Böyle Gömün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Dolar: DOLAR etkisi 0 0 Yanıtla
  • Hkllhg: Bay özenti :)) 0 0 Yanıtla
  • GS Lİ: Değil beyaz kefen anlamı dünyadan hiç bir şeysiz ahiret hayatına göçmektir. Takım elbise aklının dünyada kaldığı anlamına gelir. 0 0 Yanıtla
  • Gazipaşalı: Sen hele bir öl gereği neyse yaparız sıkıntı yok 0 0 Yanıtla
  • Dobraadam: Kimsenin hayranı olunmaz ama çok sevilir. 0 0 Yanıtla
  • Kakanoz: Merak etme gömerler ama önce dinini değiştirmem gerekir. Bu konuda sana sakıp ağa nin çocuklarına bıraktığı vasiyeti tavsiye ederim 0 0 Yanıtla
  • .......: 'ne yapmaya çalışıyorsun sayın doktorum veya ne demek istedin anlamadık 0 0 Yanıtla
  • Kurdoğlu müslihiddin : Bizim sanatçılar rotayı şaşırmış hıristiyanlar gibi takım elbise ile gomulmek istiyor 0 0 Yanıtla
  • ben: hayatınızı dine göre yaşadığınız için böyle bi istek normal . 0 0 Yanıtla
  • EAGLE 78: CAİZ OLAN KEFENLE DEFİNDİR . 0 0 Yanıtla
  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tom Cruise'un 18 yaşındaki kızı Suri, doğum gününü babasız kutladı
    14:45 Tom Cruise'un 18 yaşındaki kızı Suri, doğum gününü babasız kutladı

    Tom Cruise'un 18 yaşındaki kızı Suri, New York City'de yağmurlu havada doğum gününü kutladı. Babası Tom Cruise ise Londra'da iş başındaydı. Suri'nin annesi Katie Holmes, kızını gözlerden uzak tutmak istediğini söyledi. Suri artık yasal olarak yetişkin olduğu için dini inancı ve babası hakkında konuşmakta özgür. Ancak yakın zamanda Scientology'e katılması beklenmiyor.

  • Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi
    10:59 Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi

    Eskişehir'de tedavi altına alınan Yeşilçam sanatçısı Nuri Alço, geçirdiği rahatsızlık sonucu kalp pili operasyonu için Ankara'ya sevk edildi. Alço, daha önce baypas ve kalp kapağı operasyonu geçirmişti.

  • Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu
    19:10 Engelsiz Yaşam Vakfı'nın Yeni Başkanı Av. Edip Önder Oldu

    Engelsiz Yaşam Vakfı'nın kurucu başkanı Atilla Kaplakarslan'dan görevi devralan Av. Edip Önder, yeni yönetim kuruluyla birlikte engelli bireylerin engellerini aşmalarına yardımcı olmayı hedefliyor. Vakfın yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: Av. Edip Önder, Tayyar Işıksaçan, Şeniz Ulusoy, Emrah Yedekçi, Nezih Ertuğrul Erdem, Hakim Seval Karataş, Fatih Dalma, Mustafa İsmet Mercan.


Advertisement