Ferizli Belediyesi, Muhtarlar ve STK'lar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Ferizli Belediyesi, Muhtarlar ve STK'lar Toplantısı Yapıldı

Ferizli Belediyesi, Muhtarlar ve STK\'lar Toplantısı Yapıldı

Ferizli Belediye Başkanı Ahmet Soğuk başkanlığında Temmuz Ayı Muhtarlar ve STK'lar toplantısı yapıldı.

04.07.2017 15:17  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Soğuk, birlikte uyum içerisinde çalıştığımız sürece, aşamayacağımız sorun olmaz, dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, Ferizli Muhtarlar Derneği Başkanı Yaşar Bakırtaş, tüm mahalle muhtarları ve STK'ların katılımı ile düzenlenen toplantıda kurum müdürleri de hazır bulundu.

Ferizli Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda, muhtarların sorun ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ahmet Soğuk, sorunların çözümü yönünde ilgili kurum müdürlerine gerekli talimatları verdi.
Toplantı sonunda açıklamalarda bulunan Başkan Soğuk, ''ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz. İnşallah bunun karşılığını hep birlikte göreceğiz. Vizyon projeler üzerinde çalışıyoruz. Yapılmaz, olmaz, bu başkan hayal kuruyor denilen projeleri hayata geçirdik. Önümüzde ki 5 yıl içinde su sorununu çözeceğiz dedik, o gün kimse inanmamıştı. Başardık ve su sorununu ortadan kaldırdık. Tabi ki bunları sizlerle uyum içerisinde çalışarak başardık. Şimdide diyoruz ki önümüzdeki birkaç yıl içerisinde yol sorunu komple bitecek, doğal gazı tüm mahallelere götürme sorununu da inşallah çözeceğiz. Bunun için gerekli adımları atıyoruz. Büyümeye bağlı olarak konut ihtiyaçlarımızda artıyor. Bunlarında planlamasını yapıyoruz. Çok şükür, ilçemizin bugünü dünden daha iyi, yarını da bugünden çok daha iyi olacak. İnşallah birlikte, uyum içerisinde çalışarak, ilçemizi Türkiye'mizin yıldızı, parlayan ilçesi haline getireceğiz,'' dedi.

Yaklaşan 15 Temmuz'un yıl dönümü nedeniyle de açıklama yapan Başkan Soğuk,''15 Temmuz Şehitlerimizi Rahmetle anıyor ve yâd ediyoruz. İlçe genelinde 15 Temmuz Şehitlerimiz için bir etkinlik düşünüyoruz. Programın içeriğini ileri ki günlerde paylaşacağız,'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli Belediyesi, Muhtarlar ve STK'lar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement