Ferizli'de 3.Etap ''BAHÇE Bakım Kursu'' Açılıyor - Son Dakika
Güncel

Ferizli'de 3.Etap ''BAHÇE Bakım Kursu'' Açılıyor

Ferizli\'de 3.Etap \'\'BAHÇE Bakım Kursu\'\' Açılıyor

Halk eğitim Müdürü Erhan KANTERE ve Ziraat Mühendisi İlker BAYRAM Ferizli Belediyesini ziyaret ederek kısa bir görüşme yaptılar.

03.09.2015 16:48  Güncelleme: 16:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ferizli Belediyesi, İŞKUR ve Ferizli Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün ortaklaşa Düzenlediği ''Bahçe Bakım Kursu'' 3. Etabı 7 Eylülde Ferizli Şehit Hakan Bayram Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde başlayacak.

Görüşmenin ardından Ferizli Belediye Başkanı Ahmet SOĞUK ''Ferizli Belediyesi olarak, mesleki eğitim kursları vermeye devam edeceğiz. Daha önce birinci Etabını Gölkent Mahallemizde ikinci etabını Ferizli'de düzenlediğimiz kursumuza ilgi oldukça yoğun olmuştu. Katılım sağlayan kursiyerlerimiz bana memnuniyetlerini dile getirerek bu tip faaliyetlerin artmasını istemişlerdi. Üçüncü Etabını Ferizli'de açacağımız kursumuza daha önce olduğu gibi yoğun ilgi olacağını düşünüyorum. Toplam dört etap olarak düşündüğümüz Bahçe Bakım Kursumuzun dördüncü ve son etabını ise Sinanoğlu Mahallemizde düşünüyoruz. Bu tarz mesleki kurslarımızı açarak halkımızı bilinçlendirmeye devam edeceğiz.'' Dedi.

Ferizli belediye başkanı Ahmet SOĞUK'un katılımıyla açılacak olan Bahçe Bakım kursu 7 Eylülde başlayacak ve Ferizli halkına güzel imkanlar sunmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ferizli'de 3.Etap ''BAHÇE Bakım Kursu'' Açılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement