Fernandes'in Şifreleri! - Son Dakika
Spor

Fernandes'in Şifreleri!

Fernandes\'in Şifreleri!

Siyah-beyazlılar, Tolgay Arslan’ın Stuttgart’a gitme olasılığı nedeniyle Manuel Fernandes’i kadrosuna katmayı planlıyor.

15.06.2018 02:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Talisca'nın Çin'e gitmesinden sonra orta sahaya esas pozisyonu 10 numara olan bir oyuncu almak isteyen ve Everton'da oynayan Klaassen ile Shakhtar Donetsk forması giyen Bernard'ı liste başında tutan Beşiktaş bir de 8 numara düşünüyor.
Siyah-beyazlılar, Tolgay Arslan'ın Stuttgart'a gitme olasılığı nedeniyle Manuel Fernandes'i kadrosuna katmayı planlıyor. Yeni sezonda Medel ile Fernandes'in yan yana oynamasını isteyen yöneticiler bu nedenle 10 numara transfer edilsin ya da edilmesin Fernandes'i almaya çalışacak. Orta sahayı geçen seneye göre daha hareketli ve sağlam yapmak isteyen yönetim, Oğuzhan ve Tolgay ikilisinin birisinin gitmesini bekleyecek. Atiba'nın da henüz sözleşme uzatmaması yüzünden yönetim Fernandes transferine daha de ciddi gözle bakmaya başladı.
2014 yılında bedelsiz olarak Beşiktaş'tan ayrılıp Lokomotiv Moskova'ya giden 32 yaşındaki Portekizli futbolcu bu sezon Rus ekibinde 41 resmi maçta 14 gol, 6 asiste imza attı.
]
]
]

Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fernandes'in Şifreleri! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement