Festivalde Sedat Peker'e Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Festivalde Sedat Peker'e Yoğun İlgi

Festivalde Sedat Peker\'e Yoğun İlgi

SİVAS (İHA) – Sivas’ta geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali’ne katılan iş adamı Sedat Peker, yoğun ilgiyle karşılandı.

09.07.2017 20:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SİVAS (İHA) – Sivas'ta geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali'ne katılan iş adamı Sedat Peker, yoğun ilgiyle karşılandı.

Sivas'ın Doğanşar ilçesinde bu yıl 52.'si düzenlenen Geleneksel Ahmet Ayık Karakucak Güreşleri ve Bal Festivali bugün düzenlenen etkinliklerle tamamlandı. İlk gün güreşlerin yapıldığı festivalin ikinci gününe ise iş adamı Sedat Peker damgasını vurdu. Uzun bir konvoyla alana giren Peker'i binlerce kişi karşıladı. Burada bir konuşma yapan Peker, 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlara karşı kinlerini hep diri tutacaklarını ifade ederek, "Onlar bu milleti tanımıyorlar, yurt dışında aynı şeyler tekrar yapılıyor, devlet büyüklerimizin konuşma yapacağı alanda engel çıkarıyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızın öldürülmesi karşılığında bu araba verilecek diye Alman hükümeti önünde pankart açılıyor. Bunun öncesinde hatırlarsanız, yine olmuştu. Sayın Cumhurbaşkanımızın kafasına silah dayamış şekilde öldür onu yazan pankart açılmıştı. Hem devlet büyüklerimize yapmış oldukları saygısızlıklar, hem kutsal dinimize yapmış oldukları saygısızlıklar, hem de Güneydoğu'muzu bizden koparmak amacıyla yapmış oldukları saygısızlıklar, adi çalışmalar bütün vatandaşlarımızın önündedir ve göz hapsindedir. Bence onların bilmediği bir şey var, bu kafirler ve yerli münafıklar Cebrail melekle gelen vahiye inanmadılar. Ancak Cebrail melekle gelen ölüme razı olacaklar. Bu yüzden bu olayı, kinimizi, din, devlet düşmanlarına karşı olan kinimizi diri tutmamız gerektiğine inanıyorum. Bu kini içimizde diri tutarken yüce Rabbimizin devamlı yalvarmamız gerektiğini düşünüyorum. Daha sonra ise görevimiz tamamlandıktan sonra küllerimizden yeniden doğacağımızı biliyorum. Tüm dünyadaki Müslüman Türklerle beraber bu kutsal davanın menzile ulaşması için mücadele edeceğiz" diye konuştu. Konuşmasının ardından Peker sevenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çektirme işlemi saatlerce sürdü. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Festivalde Sedat Peker'e Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Harmancık Belediyesi, kırsal mahallelerden gelen kadınlara hizmet verecek
    09:33 Harmancık Belediyesi, kırsal mahallelerden gelen kadınlara hizmet verecek

    Bursa'nın Harmancık ilçesinde bulunan belediyeye ait kafeterya, çarşamba günleri kırsal mahallelerden pazar alışverişi için gelen kadınlara hizmet sunacak. Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, Çardı Mahfel Kafeteryası'nın çarşamba günleri kadınlara ücretsiz çay servisiyle hizmet vereceğini duyurdu.

  • 27 yıllık harik ustasından alternatif üretim
    09:32 27 yıllık harik ustasından alternatif üretim

    Bitlis'te 27 yıldır harik sanatıyla uğraşan Haydar Yılmaz, büyük boy hariklere alternatif olarak süs eşyası ve hediyelik mini harik üretimi yapıyor. Yıllardır bu sanatı yaşatmak için mücadele veren Yılmaz, destek bulamadığını belirtiyor. Mini hariklerin piyasasını oluşturmayı hedefleyen Yılmaz, bu sayede atölyesinde istihdam sağlamayı amaçlıyor.

  • Beylikdüzü'nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında
    09:30 Beylikdüzü'nde polisten kaçan motosikletliler kask kamerasında

    Beylikdüzü'nde motosikletli şüphelilerin polisten kaçması kask kamerasına yansıdı. Şüphelilerin üzerinden yasadışı ilaçlar ve bir adet havalı tabanca çıktı. 18 yaşından küçük oldukları belirlenen şüphelilere toplamda 33 bin 472 lira ceza kesildi.

  • Düzce Belediyesi Güreş Kulübü Sporcusu Türkiye 3'üncüsü oldu
    09:30 Düzce Belediyesi Güreş Kulübü Sporcusu Türkiye 3'üncüsü oldu

    Düzce Belediyesi Güreş Kulübü sporcusu Sivas'ta düzenlenen U-15 Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası'nda rakiplerini geride bırakarak Türkiye 3'üncüsü olarak Milli Takımı'na katılmaya hak kazandı.

  • Malatya'da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
    09:29 Malatya'da Kaçak Cep Telefonu Operasyonu: 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Malatya'da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, 4 cep telefonu, 1150 cep telefonu kılıfı, 55 şarj kablosu, 30 şarj seti ve 4 kablosuz kulaklık ele geçirildi. Operasyon sonucunda 2 şüpheli gözaltına alındı ve Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefetten işlem yapıldı.

  • Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı Başladı
    09:29 Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı Başladı

    Denizli'den 42 doğaltaş, 17 makine ve diğer alanlardan olmak üzere toplam 59 firma, Marble İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarı'nda sektörlerini temsil ediyor. Denizli'nin antik döneme dayanan sektör deneyimi ve kullanılan yeni teknolojileriyle dünya doğaltaş piyasasında önemini koruyor. Denizli'den yapılan işlenmiş doğaltaş ürünleri özellikle ABD pazarında büyük ilgi görüyor. Denizli madencilik sektörü ihracatında zirvede yer alıyor. Doğaltaş sektörünün sürdürülebilirliği doğayla uyumlu üretimle sağlanabilir.

  • 10 yaşındaki Sanem Ertan, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci'ye akrostiş şiir hediye etti
    09:29 10 yaşındaki Sanem Ertan, Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci'ye akrostiş şiir hediye etti

    Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, 10 yaşındaki Sanem Ertan'ı ağırlayarak kendisine yazılan akrostiş şiiri hediye aldı. Başkan Zencirci, duygulandığını belirterek minik Sanem'e teşekkür etti.

  • Edirne'de motosiklet sürücülerine reflektörlü yelek dağıtıldı
    09:28 Edirne'de motosiklet sürücülerine reflektörlü yelek dağıtıldı

    Edirne'de polis ve jandarma ekipleri, motosiklet sürücülerine daha görünür olmaları için reflektörlü yelek dağıttı. Ekipler, sürücülere güvenli sürüşle ilgili bilgilendirme yaparken, motosiklet sürücüleri bu çalışmalardan memnun olduklarını belirtti.

  • Eskişehir'de Sokak Hayvanları İçin Yemek Dağıtımı Yapan Gönüllü
    09:27 Eskişehir'de Sokak Hayvanları İçin Yemek Dağıtımı Yapan Gönüllü

    Eskişehir'de 30 yıldır sokak hayvanları için yemek dağıtımı yapan Erol Dürüşken, motosikletini çaldırmasına rağmen gönüllülük esasıyla üstlendiği sorumluluğundan vazgeçmiyor. Günlük ortalama 60 kilometre yol kat ederek sokak hayvanlarını besleyen Dürüşken, aldığı motosikletiyle 1 senede 21 bin 500 kilometre yol katediyor. Besleme yaptığı anlarda mutluluk hisseden Dürüşken, destek olan yardımseverlere teşekkürlerini iletiyor.

  • ABD, Çin'e ait 38 kültürel eseri iade etti
    09:27 ABD, Çin'e ait 38 kültürel eseri iade etti

    ABD, Çin'e ait 38 kültürel eseri Çarşamba günü Çin tarafına iade etti. Manhattan Bölge Savcılığı, New York'taki Çin Başkonsolosluğu'nda düzenlenen teslim töreninde kültürel nesneleri Çin Ulusal Kültürel Miras İdaresi'nden bir heyete teslim etti. Çin ve ABD, Çin'e ait kültürel eserlerin ABD'ye yasadışı yollardan girmesini önlemek amacıyla Ocak 2009'da bir mutabakat zaptı imzalamıştı. Zaptın geçerlilik süresi 14 Ocak'tan itibaren üçüncü kez uzatıldı.

  • MİT'ten DHKP-C operasyonu! Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı
    09:26 MİT'ten DHKP-C operasyonu! Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı

    MİT'in koordinesinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü TEM Şube tarafından gerçekleştirilen operasyonda geçmiş dönemde DHKP-C'nin silahlı eylemlerine katılan Fehmi Oral Meşe yakalandı.


Advertisement