Festivalde Uluslararası Ödül Günü - Son Dakika
Güncel

Festivalde Uluslararası Ödül Günü

Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 5 Aralık Cumartesi günü Uluslararası Yarışma filmleri arasında ödül heyecanı yaşanacak.

04.12.2015 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 5 Aralık Cumartesi günü Uluslararası Yarışma filmleri arasında ödül heyecanı yaşanacak.

Festivalin 5 Aralık Cumartesi günü etkinlikleri Antalya Film Formu kapsamında TRT Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Eren'in 'Türkiye'de Televizyon ve Film Endüstrisi' sunumu ile başlayacak. Ustalık Sınıfı'nın ustası ise Cesar ödüllü Fransız görüntü yönetmeni Caroline Champetier olacak. Söyleşinin moderatörlüğünü ise oyuncu Serra Yılmaz üstlenecek.

Bu yılki geleneksel korteji, farkındalık korteji haline getirilen festival kapsamında çekilen Antalya Büyükşehir Özel Eğitim Okulu kısa filminin gösterimi ve galası saat 15.00'te AKM'de gerçekleştirilecek.

'Güllerin Savaşı' filmi Holywood yıldızı Kathleen Turner'ın katılımıyla saat 12.00'de AKM'de gösterilecek, filmin söyleşisi ise saat 17.00'de. Söyleşinin hemen ardından filmin resepsiyonu yine AKM'de yapılacak.

Günün en önemli programı ise saat 19.00'da AKM'de başlayacak olan Uluslararası Antalya Film Festivali Ödül Töreni olacak. Julio Medem'in yönettiği ve Penelope Cruz'un rol aldığı festivalin kapanış filmi 'Ma Ma' yine AKM'de saat 21.30'da gösterilecek. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Festivalde Uluslararası Ödül Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement