Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde limon yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

04.11.2018 08:51  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Fethiye ilçesinde limon yüklü kamyon ile otomobilin çarpışması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.Kamyonun kasasında buluna limonların kazada yola saçılması nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapandı.

KAMYON İLE OTOMOBİL ÇARPIŞTI

Kaza Muğla- Fethiye Karayolu Osman Kaya Bulvarı Karagedik kavşağında meydana geldi. Ümit E. (33) yönetimindeki 32 AD 291 plakalı limon yüklü kamyon, Mustafa Kılıçarslan (54) idaresindeki 48 GZ 191 plakalı otomobille çarpıştı.

Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı

OTOMOBİLDE 2 KİŞİ CAN VERDİ

Çarpışmanın etkisiyle refüjde bulunan aydınlatma direğini yerinden söken araçlar yaklaşık 25 metre sonra durabildi. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine bilgi vermesi sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri otomobilde sıkışan Kılıçarslan ve kimliği henüz tespit edilemeyen kişinin hayatını kaybettiğini belirledi.

Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı

GÖZALTINA ALINDI

Kaza nedeniyle devrilen kamyonun sürücüsü Ümit E'de Fethiye Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından polis ekiplerince gözaltına alındı. Otomobilde sıkışan iki kişinin ceset yaklaşık yarım saatlik çalışmanın ardından Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Fethiye Grup Amirliği ekipleri tarafında otomobilden çıkarıldı.

Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı

YOL BİR SÜRE TRAFİĞE KAPANDI

Cesetler Fethiye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyonun kasasında buluna limonların kazada yola saçılması nedeniyle karayolu bir süre trafiğe kapandı. Karayolu ekiplerinin yolu temizlemesi ve araçların kaldırılmasından sonra yol trafiğe açıldı.

Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Muğla\'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Muğla'da Kamyon ile Otomobil Birbirine Girdi! 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Salih kocaman : ALLAH Ailesine ve kalanlara sabır versin mekan ları cennet olsun. 2 1 Yanıtla
  • zorbey bozkurt: kaldırın bı şahinleri trafikten kaç oldu bu yazık ölen insanlara ALLAH rahmet eylesin ölenlere 2 1 Yanıtla
  • MEMUR EMEKLİ: BENCE ARAÇ İÇİ KAMERALAR MEJBUR OLMALI HER ARAÇTA BBG EVİ GİBİ OLMALI HER ŞOFÖR TAKİP EDİLMELİ SEYİR HALİ VE PARK HALİ NAPIYOR HAL VE HAREKETLER TAKİPTE OLMALI CİPİYES SİSTEMİDE OLUR HATALI ARAÇ SİSTEM TARAFINDA N SİTOP EDİLMELİ HATALI ŞOFÖR LER İÇİN DEMİŞTİM YANLIŞ ALGI LAMAYIN İ NA NIN KAZALARDA BÜYÜK DÜŞÜŞ OLUR BENCEALKOLÜ SİGARAYI ALGILAYAN SENSÖR TAKMAK ZORUNLU OLMALI BU HAYAL DEYİL UYGULANSA BÜYÜK BAŞARI OLUR KAZALARDA DÜŞER 1 1 Yanıtla
  • BAKIR KÖYLÜ ECE: TÖBE BÖYLE KAZA GÖRMEDİM BU NE BÖYLE İŞTE ALKÖL VARMI ŞOFÖRMÜ UYU MUŞ NOLMUŞ NE YAPARSAK YAPALIM BU ÖLÜM LÜ KAZA LAR SON BULMAZ ÇOK KAZALI ÜLKELER SIRALAMASI ŞÖYLE 1 TÜRKİYE HIZ VE ALKÖL HATALI SOLLAMA 2 HİNDİSTAN TİREN KAZASI OTO BÜS KAZASI PERUDA MEŞURDUR KAZALARDA RUSYA BURASIDA SARHOŞ ÇOK 1 1 Yanıtla
  • Taabe: Dün akşam otomobil ile İstanbul Adapazarı gittik geldik. Tır şoförlerinin ekserisi elinde telefon araç kullanıyor. Allaha emanet yaşıyoruz.. 2 0 Yanıtla
  • erol kaynak: sanki baska araba olsa kurtulcaklardı kamyonla carpışmış araba hangi araba olursa olsun zor kurtulurlardı allah rahmet etsin 1 0 Yanıtla
  • kemal: Yaw arkadaş bu tofaşlar bi alem.. Kazadan sonra sanki hokus pokus oluyor ve arac kayboluyor buneyaw ! önü arkaya arkası öne gelmiş.. ölenlerin mekanı cennet olsun 0 0 Yanıtla
  • Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı
    23:58 Kayseri'de Kız İstemeye Giden Şüpheli, Ağabeyiyle Çıkan Kavgada Tüfekle Yaraladı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız istemeye giden F.G. ile kızın ağabeyi Y.T. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada F.G, tüfekle Y.T'yi yaraladı. Olayın ardından kaçan şüpheli F.G, sığındığı evde polis tarafından gözaltına alındı.

  • Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi
    23:58 Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi

    Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kaymasında tahliye edilen bina sayısı 24'e yükseldi. İstanbul Valiliği, 'Tahliye edilen evlerde yaşayan 96 vatandaşımızdan 78'i otellere yerleştirilirken, 18 vatandaşımız ise istekleri doğrultusunda akrabalarının evlerine yerleşmiştir' açıklamasını yaptı.

  • Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi
    23:51 Elazığ'da PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi

    Elazığ'da Şehit Jandarma Uzman Çavuş Cihan Kızıltaş-05 operasyonu adı altında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon gerçekleştirildi. Operasyonda 11 tim görev aldı ve teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amaçlandı.

  • Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı
    23:42 Kayseri'de Yabancı Uyruklu Şahsı Bıçaklayarak Öldüren Adam Tutuklandı

    Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde, aralarında husumet bulunan M.P. ile yabancı uyruklu Abdul Shaid Zahin arasında çıkan tartışma sonucunda M.P. tarafından bıçaklanan Zahin hayatını kaybetti. Şüpheli M.P. gözaltına alındıktan sonra tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

  • Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı
    23:38 Hatay İskenderun'da 4 hükümlü ve 5 şüpheli yakalandı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 hükümlü ile çeşitli suçlardan aranan 5 şüpheli yakalandı. Operasyonlarda bir tabanca, 90 fişek, 4 tüfek, 11 tüfek fişeği ile 1 bıçak ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı
    23:24 Kayseri'de kız isteme kavgasında silahlı saldırı: 1 yaralı

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde kız isteme esnasında çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Kız istemeye giden bir kişi ile aile arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine saldırgan, yanında getirdiği pompalı tüfekle kızın abisine ateş etti. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken, saldırgan ise polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.


Advertisement