Fethiye'de Ölen İngiliz, Vasiyeti Üzerine Müzik Eşliğinde Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Fethiye'de Ölen İngiliz, Vasiyeti Üzerine Müzik Eşliğinde Defnedildi

Fethiye\'de Ölen İngiliz, Vasiyeti Üzerine Müzik Eşliğinde Defnedildi

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde Akciğer Kanseri Nedeniyle Yaşamını Yitiren Yerleşik Yabancı 63 Yaşındaki İngiliz Norbert Berrell, Fethiye'de Toprağa Verildi.

15.03.2011 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde akciğer kanseri nedeniyle yaşamını yitiren yerleşik yabancı 63 yaşındaki İngiliz Norbert Berrell, Fethiye'de toprağa verildi.Cenaze sırasında Berrell'in vasiyeti üzerine 'Time To Say Goodbye' adlı yabancı şarkı çalındı.

Eşi 60 yaşındaki Collette Berrell ile birlikte 2003 yılında Fethiye'ye tatile geldikten sonra 2005 yılında buradan ev satın alarak Ölüdeniz Beldesi'ne yerleşen İngiliz Norbert Berrell geçen 8 Mart'ta kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Çocuklarının İngiltere'den gelmesi beklenen Berrell için bugün Ovacık Çatallar Mezarlığı'nda tören düzenlendi. Törene Berrell'in eşi Collette Berrell ve çocukları Michelle ile Mark Berrell, yakınları, aile dostları ve Ölüdeniz Belediye Başkanı CHP'li Keramettin Yılmaz katıldı.

Cenazenin defnedilmesi sırasında Berrell'in vasiyeti üzerine müzik çalındı. Mezara toprak atılması sırasında bankın üzerine konulan müzikçalardan Andrea Bocelli ve Sarah Brightman'ın düet yaptığı 'Time To Say Goodbye' (Elveda Demenin Zamanı) adlı şarkı çalındı. Şarkının sona ermesinden sonra imam tarafından okunan kısa bir duanın ardından Berrell toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fethiye'de Ölen İngiliz, Vasiyeti Üzerine Müzik Eşliğinde Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement