FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler: Haftada 2 Gün Gülen'i Ziyaret Ediyorum - Son Dakika
Güncel

FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler: Haftada 2 Gün Gülen'i Ziyaret Ediyorum

CNN International kanalına konuşan basketbolcu Enes Kanter, FETÖ elebaşı Gülen'in tüm dünyaya barış getireceğini iddia ederek, "Haftada iki gün Fethullah Gülen'i ziyaret ediyorum." dedi.

18.01.2019 16:40  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Amerika'dan iadesini istediği ve hakkında kırmızı bülten çıkardığı basketbolcu Enes Kenter, CNN international kanalına açıklamalarda bulundu. Kanter, takımı ile birlikte Londra'ya gitmek istemediğini, Türkiye'nin kendisine operasyon yapacağından korktuğu için gitmediğini öne sürdü.

FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler: Haftada 2 Gün Gülen'i Ziyaret Ediyorum

TERÖRİSTBAŞINI HAFTADA 2 GÜN ZİYARET EDİYOR

Kanter, FETÖ/PDY elebaşı Gülen'in tüm dünyaya barış getireceğini iddia ederek, "Haftada iki gün Fethullah Güleni ziyaret ediyorum." dedi. Kanter, Türkiye'nin operasyon düzenleyeceğinden endişe duyduğu için takımının İngiltere'deki programında bulunmayacağını belirtti. Amerika'da güvende olduğunu söyleyen Kanter, ABD sınırları dışına çıkmaktan çekindiğini de söyledi.

FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler: Haftada 2 Gün Gülen'i Ziyaret Ediyorum
Enes Kanter

TÜRKİYE KIRMIZI BÜLTENLE ARIYOR

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ABD'de yaşayan basketbolcu Enes Kanter hakkında FETÖ yapılanmasıyla bağlantılı olduğu gerekçesiyle kırmızı bülten çıkararak ABD'den iadesini talep etti.Kanter, yakandığı taktirde Türkiye'de silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan yargılanacak.

FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler: Haftada 2 Gün Gülen'i Ziyaret Ediyorum
FETÖ firari sanıkları Enes Kanter ve Hakan Şükür

PASAPORTU İPTAL EDİLMİŞTİ

Kanter'in Mayıs 2017'de Romanya'ya yaptığı ziyaret, basketbolcunun Türkiye Cumhuriyeti pasaportunun iptal edilmiş olduğunu ortaya çıkarmıştı. Türk pasaportu iptal edildiği için birkaç saatliğine Romanya'daki havalimanında gözaltında tutulan Kanter'in daha sonra ABD'ye dönmesine izin verilmişti.

Sosyal medyadaki paylaşımlarında Fethullah Gülen'e yönelik bağlılığını dile getiren Kanter, Ağustos 2016'da yaptığı yazılı açıklamada, kendisini reddeden ailesine tepki göstermişti. Basketbolcu, FETÖ terör örgütü yapılanmasını kastederek "Hizmet" için canını feda edeceğini belirttiği açıklamayı "Enes (Kanter) GÜLEN" imzasıyla yayımlamıştı.

FETÖ\'cü Enes Kanter\'den Küstah Sözler: Haftada 2 Gün Gülen\'i Ziyaret Ediyorum

Son Dakika Güncel FETÖ'cü Enes Kanter'den Küstah Sözler: Haftada 2 Gün Gülen'i Ziyaret Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • CİNCONLU: Sıkıyorsa çık abd den dışarı hadi hadi bekliyoruz seni vatansız 29 8 Yanıtla
  • Çerkezoğlu: onursuz, haysiyetsiz, karaktersiz, vatansızlar... 24 9 Yanıtla
  • AdBeRillGen: Şu gülenı bende bi ziyaret edebilsem, hediye olarak kurşun vericem, ağzına 21 8 Yanıtla
  • feto seni sirar koprusunun basina kim goturecek ce: Seytan feto milletin ocagini yakti.Insanlari ruya yalanlariyla dinin den etti insanlari SIRKE soktu insanlari kandirarak sirat koprusunun basinda bekleyip gelenlere sen gec bizdensin sen dur bizden degilsin yani bana finans yardimi yapmati bana hizmet etmedi diyor seytan feto 22 4 Yanıtla
  • Vatan: İkinizde şerefsizsiniz vatan hainleri...hala bu ülkede yaşayan hainlerin yeri cehennem olsun 20 5 Yanıtla
  • Adil: Vatansiz kopek gibi olecekler 16 7 Yanıtla
  • gurbetcigenc: niye havalimanında onu mu bekliyorsun? boş yapma 10 11
  • Vah: Birde siyasi ayaklarını görelim. Baklavacı. Basketci .sucu. simitci . 17 2 Yanıtla
  • Muhammet: Bence feto iti senin boynuna tasma takıp amerika sokaklarında gezdirse eminim ki onur duyar ve gururlanırsın çünkü köpek kendi sahibine yaranmak için her türlü maskotluğu yapar 13 5 Yanıtla
  • gurbetcigenc: boş yapma 3 5
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı
    10:23 Balıkesir'de motosiklet sürücüsü otomobille çarpıştı, yaralandı

    Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Hürriyet Caddesi'nde meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü otomobille çarpışarak yaralandı. Kaza sonucunda yaralanan sürücü, ambulansla Burhaniye Devlet Hastanesine sevk edildi. Trafik ekipleri olay yerinde önlem alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi
    10:22 Tekirdağ'da 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi

    Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda, Süleymanpaşa ilçesinde yapılan aramalarda 250 litre sahte içki ve 62 litre etil alkol ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldı.

  • AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Terme'de partililerle iftar programında buluştu
    10:21 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Terme'de partililerle iftar programında buluştu

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Terme'de düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi. Karaaslan, seçim hazırlıklarına güçlü bir şekilde devam ettiklerini belirterek, Termelilere teşekkür etti ve birliktelik mesajı verdi. Yerel seçimlerin önemine vurgu yapan Karaaslan, yeni yatırımlarla Terme'nin daha yaşanabilir bir şehir olmasını hedeflediklerini söyledi.

  • Bursa'da 50 Bin Araçlık Otopark Yatırımı
    10:21 Bursa'da 50 Bin Araçlık Otopark Yatırımı

    Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ulaşan şehir için çalışmalarını yeni dönemde de sürdüreceklerini belirterek, otopark kapasitesini yapacakları 50 bin araçlık yatırımla üst seviyeye taşıyacaklarını açıkladı.

  • Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı
    10:19 Konya'nın Kulu ilçesinde tır devrildi, 2 kişi yaralandı

    Konya'nın Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Özhan Arslan idaresindeki kargo taşıyan tır devrildi. Kazada sürücü ve yanında bulunan bir yolcu yaralandı. Olay yerine 112 Acil Servis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye götürüldü. Kaza nedeniyle Konya-Ankara kara yolu bir süre trafiğe kapandı.

  • Tekirdağ'da Tefecilik ve Yağma Operasyonu: 11 Zanlı Gözaltına Alındı
    10:19 Tekirdağ'da Tefecilik ve Yağma Operasyonu: 11 Zanlı Gözaltına Alındı

    Tekirdağ'da polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda tefecilik ve nitelikli yağma suçlamasıyla 11 zanlı gözaltına alındı. Operasyon sonucunda bir ruhsatsız tabanca, bir pompalı tüfek, 36 tabanca fişeği, 91 boş senet ve bir kelepçe ele geçirildi. Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki işlemleri devam ediyor.

  • İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor
    10:17 İlkokul öğrencileri kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana yarışıyor

    Kahramanmaraş'ta Göksun İlçesi Ericek Mahallesi Müdürler İlkokulu öğrencileri, kendi hazırladıkları parkurlarda kıran kırana bir survivor yarışması düzenledi. Öğrencilerin yarışması, televizyondaki Survivor yarışmasını aratmayacak kadar heyecanlı ve renkli görüntülere sahne oldu.

  • VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti
    10:16 VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın 'Yarının Sultanları' projesi Kırklareli'nde gerçekleşti

    VakıfBank Kadın Voleybol Takımı'nın başantrenörü Giovanni Guidetti'nin hayata geçirdiği 'Yarının Sultanları' projesinin ikinci ayağı Kırklareli'nde gerçekleşti. Guidetti, Kırklareli Gençlik ve Spor Müdürlüğü spor salonunda kız çocuklarına teorik ve pratik eğitim verdi. Proje, geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

  • Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı
    10:15 Erzurum'da 'İrfan Meclisi' EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum gündemiyle ilk toplantısını yaptı

    Erzurum'da bir araya gelme kültürünü geliştirmek, ortak aklı şehir ve halkın yararına çalıştırmak ve istişare kültürüne katkı sağlamak için kurulan 'İrfan Meclisi', EİT 2025 Turizm Başkenti Erzurum konusunu ele aldığı ilk toplantısını gerçekleştirdi.


Advertisement