Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, şehit olan Özel Harekat Polisi Mehmet Demir ile Seyit Ahmet Çakır için başsağlığı mesajı yayılmadı.

18.07.2016 09:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, şehit olan Özel Harekat Polisi Mehmet Demir ile Seyit Ahmet Çakır için başsağlığı mesajı yayılmadı.

Yerlikaya, mesajında Türkiye Cumhuriyeti'nin ay yıldızlı bayrak altındaki cennet vatanın büyük bir imtihanı daha başarıyla verdiğini bildirdi.

Bundan böyle şanlı tarihin "15 Temmuz" demokrasinin milli irade ve hürriyetin yeni bir destanla tanıştığı gün olarak anılacağını belirten Yerlikaya, bugün milli irade ve bağımsızlığına, demokrasiye birlik ve bütünlüğe yönelik hain bir saldırıyla karşı karşıya kalan aziz milletin peygamber ocağı olan askerlerin arasına sızan bölücü Paralel Devlet Yapılanması/FETÖ hainlerinin yüreğinden gelen vatan ve hürriyet aşkıyla püskürtüldüğünü ifade etti.

Tarihin bir kez daha asil Türk milletinin hürriyet aşkına şahit olduğunu vurgulayan Yerlikaya, şunları kaydetti:

"Bu azim ve kararlılık dolu mücadele dünyadaki bütün mazlum milletlere aynı kurtuluş savaşımız ile şanlı Antep savunmasında olduğu gibi yeni bir meşale olacaktır. Emsalsiz bir onurla 93. yılını kutlayacağımız cumhuriyetimiz ve demokrasi tarihimiz, milletimizin azim ve kararlılık dolu iradesiyle birçok badirenin üstesinden gelmiş ve gelmeye devam edecektir. Türkiye Cumhuriyeti devleti ve yüce Türk milleti dünya durdukça hürriyet ve bağımsızlığından asla ve asla taviz vermeyecektir. Canı pahasına bu mücadeleyi ortaya koyan aziz milletimizin bu yüksek iradesi, her türlü takdirin üzerindedir. Bu mücadele sırasında ne yazık ki ülkesini ve milletini müdafaa yolunda kandırılmış bir avuç Paralel Devlet Yapılanması/FETÖ hainlerinin kurşunlarıyla şehadet şerbetini içen kahraman demokrasi şehitlerimiz var. Bu hain darbe teşebbüsünde hemşehrilerimizden özel harekat polis memurlarımız Mehmet Demir ile Seyit Ahmet Çakır kardeşlerimiz de şehadet şerbetini içmişlerdir. Şehit olan bütün kardeşlerimize yüce Allah'tan rahmet diliyor, makamlarının ali olmasını temenni ediyorum. Ruhları şad olsun. Şehitlerimizin kederli ailelerine ve aziz milletimize sabırlar diliyorum. Allah devletimize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement