Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı miting düzenlendi.

26.07.2016 09:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Yumurtalık ilçesinde Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı miting düzenlendi.

AK Parti Adana Milletvekili Mehmet Şükrü Erdinç, Atatürk Meydanı'nda tertiplenen mitingde yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da halkın darbe girişimine kendini siper ederek dik durup karşı koyduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın girişimin üzerinden bir saat geçmeden bir televizyon kanalına bağlanarak halkı sokağa çıkmaya davet ettiğini hatırlatan Erdinç, "Darbeye karşı vatandaşlarımız destan yazdılar. Çocuklarınıza torunlarınıza anlatacağınız hikayeler vardır. Ülkenin bir karış toprağını bile bu hainlere teslim etmedik. Bu ülkenin seçilmiş Cumhurbaşkanına kimse karşı duramaz. Bu nedenle bu meydanlarda nöbet tutmaya devam edeceğiz." diye konuştu.

Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik de darbe girişimini kınadığını dile getirerek, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Filik, alanlarda kendilerini yalnız bırakmayan vatandaşlara teşekkür ederek, "Biz, İstiklal Marşı 'korkma' diye başlayan, tarihe adını kanıyla yazan ecdadın torunlarıyız. Bu vatanın askeri de polisi de bizleriz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement