Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Abdurrahman Kurt, " Bize kurduğunuz tuzakları, 100 yıldır ayakları kan içinde yürüyen bu halkla Allah'ın izniyle aşa aşa geliyoruz.

31.07.2016 13:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır eski Milletvekili Abdurrahman Kurt, " Bize kurduğunuz tuzakları, 100 yıldır ayakları kan içinde yürüyen bu halkla Allah'ın izniyle aşa aşa geliyoruz." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla Batman Valiliği önünde toplanan vatandaşlara hitap eden Kurt, FETÖ'nün darbe girişimini kınadı.

Bugünlere Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider sayesinde gelindiğini gelecek nesillere rahatlıkla anlatabileceklerini söyleyen Kurt, şöyle konuştu:

"Türkiye 150 yıllık bir esaretten kurtuldu. Tarih 150 yıllık esaret burada bitecek diye anlatacak ve çocuklarımız bugünleri böyle okuyacak. Bize kurduğunuz tuzakları, 100 yıldır ayakları kan içinde yürüyen bu halkla Allah'ın izniyle aşa aşa geliyoruz."

Meydanda toplanan vatandaşlar, "İşte ordu işte komutan, dik dur eğilme Batman seninle, şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement