Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen her yaştan çok sayıda kişi, "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

04.08.2016 03:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki amacıyla 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda bir araya gelen her yaştan çok sayıda kişi, "demokrasi nöbeti"ni sürdürüyor.

Meydanda ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi.

Mehter takımının marşlarına eşlik eden katılımcılar, hafızlar tarafından şehitler için okunan Kur'an-ı Kerim'i dinledi.

Nöbete katılanlardan Hasan Ali Solak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 7 Ağustos'ta İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek mitinge siyasi partilerin genel başkanlarını davetinin, birlik ve beraberlik için önemli olduğunu söyledi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye mitinge katılacağından dolayı teşekkür eden Solak, "Böylesine zor zamanlarda, millete yön veren akıllı hareketle oraya katılacağını söyledi. Keşke Kılıçdaroğlu da buraya katılsaydı ama yine oraya heyet göndermesi de milli birlik ve beraberliğimiz açısından son derece önem arz etmektedir." dedi.

Osman Tavşan da darbe girişimi karşısında siyasi partilerin gösterdiği birlik ve beraberlikten mutluluk ve onur duyduklarını dile getirdi.

Türkiye aleyhine her türlü eylemde bu birlikteliği görmek istediklerini vurgulayan Tavşan, "Türkiye bir olduğunu, bütün dünyaya haykırmıştır. Bütün siyasetçilerimizle, halkımızla, darbeye darbe yapan millet olarak tarihe geçtik." diye konuştu.

Emin Okkaya ise nasıl ki Çanakkale Zaferi'nde hiçbir ırk, etnik köken, dil, renk ayırt etmeden bu ülke savunulduysa, 15 Temmuz ve sonrasında da aynı şekilde bu yüce milletin hain FETÖ çetesine, vatan hainlerine karşı gerekli cevabı verdiğini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement