Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren çok sayıda vatandaş, Manisa ve ilçelerinde demokrasi nöbetini sürdürdü.

05.08.2016 03:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki gösteren çok sayıda vatandaş, Manisa ve ilçelerinde demokrasi nöbetini sürdürdü.

Manisa il merkezinde Cumhuriyet Meydanı'nda devam eden demokrasi nöbetinde, darbe girişimi sırasında yaşamını yitirenler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim'in okundu.

Şehzadeler Belediyesince kurulan sahnede darbe günü yaşananlar, kısa film olarak gösterildi. Sonrasında Türk Tasavvuf Müziği Sanatçısı Ahmet İnce, ilahiler seslendirdi.

Bu sırada alanda Türk bayrakları ve çeşitli ürünler satan bir ailenin ise çocuklarının üzerine Türk bayrağını örterek tezgahın altında uyutması dikkati çekti.

Demokrasi nöbeti tutanlara, Türk Kızılayı, ilçe belediyeleri ve sivil toplum kuruluşlarınca çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Demirci

Demirci ilçesi Çereşe Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile Kaymakam Atila Kantay, Belediye Başkanı Selami Selçuk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Demokrasi nöbetinde vatandaşlara hitap eden Aydemir, 15 Temmuz'un kara bir akşam olduğunu ifade ederek şöyle konuştu:

"O gece, uzun adam, adam gibi adam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın aziz milletimizi sokağa davet etmesiyle karanlık gece aydınlanmaya başladı. Bu millet, Başkomutanın 'Haydi meydanlara' sözünü duyduktan sonra hainlere karşı dimdik durdu. Ey hain FETÖ, sen kimsin? Bu millet, seni tükürüğü ile boğacak. Millet iradesinin üstünde bir güç yok. Bu millet idam istiyorsa Meclis'e geldiğinde Manisalı bir vekil olarak gece gündüz çalışmak, namus borcum olsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement