Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler

Fetö\'nün Darbe Girişimine Tepkiler

KARABÜK/ Karabük ve Bartın'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

09.08.2016 00:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

KARABÜK/ Karabük ve Bartın'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı vatandaşların demokrasi nöbeti devam ediyor.

Karabük ve Safranbolu'da meydanlarda toplanan vatandaşlar akşam ve yatsı namazını kıldı, ardından ellerindeki Türk bayraklarını sallayarak darbe girişiminde bulunan FETÖ aleyhinde slogan attı.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, demokrasiye sahip çıkan vatandaşlarla 25 gündür meydanlardan ayrılmadıklarını söyledi.

Dün İstanbul Yenikapı'daki ve diğer tüm illerde yapılan Demokrasi ve Şehitler Mitinginin milletin artık demokrasiden vazgeçmeyeceğini gösterdiğini vurgulayan Aksoy, "Bu millet artık her türlü darbeye karşı çıkıyor. Bu millet FETÖ'ye sonuna kadar karşı, yine millet kendi arzusunun dışında hiçbir dayatmayı kabul etmiyor. 25 gündür burası tıklım tıklım. İnsanlarda bir bitkinlik ve bıkkınlık yok. Bu kadar insanları sokağa hiçbir güç kolay kolay dökemez ama Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla insanların içinde olan demokrasi azmi, vatanseverlik ve vatana sahip çıkma ruhuyla sokaklara çıktı." diye konuştu.

İnsanların Kurtuluş Savaşı'ndaki dişini tırnağını bu yola feda etmeye hazır olduğunu vurgulayan Aksoy, "Tankların karşısına geçerek göğsünü siper ettiler. Uçaklar üzerlerine bomba yağdırırken bir santim geri kaçmazken, demokrasi nöbetlerinde de aynı aşkla, aynı şuurla beklemeye devam ediyoruz." dedi.

Bartın

Bartın'da Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine karşı demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Meydanda bulunan vatandaşlardan Sefai Kökoğlu, nöbetlerin uzamasından dolayı memnuniyetini ifade ederek, "Askerde 18 ay vatan bekledim, 36 ay daha beklerim. Ölünceye kadar vatan bizim. Cumhurbaşkanımızın her sözü bizim için önemlidir. Darbe girişiminde bulunanlara karşı çok hırslıyım. Onların celladı olmak isterdim." dedi.

Vatandaşların demokrasi nöbeti devam ederken, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve AK Parti Bartın İl Başkanı Hüseyin Manav da vatandaşlara destek verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Darbe Girişimine Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement