Fetö'nün Hava Kuvvetleri'nden Sorumlu 'Mahrem Abi'lerine Operasyon (3) - Son Dakika
Güncel

Fetö'nün Hava Kuvvetleri'nden Sorumlu 'Mahrem Abi'lerine Operasyon (3)

Fetö\'nün Hava Kuvvetleri\'nden Sorumlu \'Mahrem Abi\'lerine Operasyon (3)

20'Sİ YAKALANDIKonya merkezli 30 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen, örgütün "mahrem abileri" olduğu iddia edilen 120 kişiden 20'sinin yakalandığı bildirildi.

20.12.2016 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

20'Sİ YAKALANDI

Konya merkezli 30 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında haklarında gözaltı kararı verilen, örgütün "mahrem abileri" olduğu iddia edilen 120 kişiden 20'sinin yakalandığı bildirildi.

Haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerin arasında Balyoz'da kumpas davasında tutuklu yargılanan Mehmet Baransu'nun Din Kültürü öğretmeni olan kardeşi Y.B.'nin olduğu belirtildi. KPSS soruşturmasının şüphelisi de olan Y.B.'nin askerlerin evlerindeki sohbet toplantılarına katıldığı iddia edildi.

Diğer taraftan Konya'da örgüte ait dershanede öğretmenlik yapan, darbe girişimi başarısız olunca da yurt dışına kaçtığı tespit edilen ve örgütün 'Mahrem Abi'lerine yönelik soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı çıkartılan A.C.'nin de FETÖ'nün darbe girişimini Akıncı Üssü'ndeki 143'üncü Filo'da Adil Öksüz ile yönettiği belirlenen tutuklu Kemal Batmaz ile irtibatlı olduğu öne sürüldü. Batmaz ile yüzlerce kez cep telefonu görüşmesi yaptığı da tespit edilen Din Kültürü öğretmeni A.C.'nin, 'FETÖ'nün Konya 3.'üncü Ana Jet Üs İmamı' olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fetö'nün Hava Kuvvetleri'nden Sorumlu 'Mahrem Abi'lerine Operasyon (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement