FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı - Son Dakika
Güncel

FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı

FETÖ şüphelileri Yunanistan\'a kaçarken yakalandı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmak isteyen FETÖ şüphelisi 4 kişi ile organizatör 2 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

06.12.2021 22:47  Güncelleme: 23:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmak isteyen FETÖ şüphelisi 4 kişi ile organizatör 2 kişi Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, bir fiber tekneyle Ayvalık'ın Küçükköy Mahallesi sınırlarında bulunan Badavut mevkiinde denizde yapılan operasyonla FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi olmaktan haklarında adli işlem yapılan ve yargılanmaları devam eden 2 ihraç komiser yardımcısı, 2 ihraç polis memuru ve 2'si çocuk ve 1 organizatör olmak üzere toplam 7 kişi yakalandı.

Ayvalık Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde "FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmaktan ve göçmen kaçakçılığı" suçlarından yapılan soruşturmada, şüphelilere ait 3 adet cep telefonu, 8 bin dolar, bin 500 euro ve fiber tekneye el konuldu.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine getirilen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü üyesi, ihraç komiser yardımcısı ve ihraç polis memurları ilk sorgulamalarının ardından adliyeye çıkarıldı.

Yapılan yargılamada şüpheli S.Y. ve H.D. ile organizatör İ.A ve tekne sahibi M.E.V. tutuklanırken, şüpheli M.Y. ev hapsiyle cezalandırıldı. Şüpheli S.Y ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(Suat Salgın/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel FETÖ şüphelileri Yunanistan'a kaçarken yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement