FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 28 gözaltı kararı - Son Dakika
Güncel

FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 28 gözaltı kararı

FETÖ\'ye yönelik soruşturma kapsamında 28 gözaltı kararı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY terör örgütünde mahrem imam olduğu belirlenen ve Bylock kullandığı tespit edilen 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

11.02.2020 10:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY terör örgütünde mahrem imam olduğu belirlenen ve Bylock kullandığı tespit edilen 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı. Yapılan operasyonlarda şu ana kadar 14 şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında örgüt içerinde mahrem abi/abla, büyük bölge imamı, bölge lise mesulü, büyük talebe mesulü, bölge esnaf sorumlusu gibi görevlerde bulunduklarına ilişkin haklarında beyanlar bulunan ve örgütün haberleşme sistemi olan Bylock'u kullandığı tespit edilen 28 şüpheli hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

Şüpheli şahısların yakalanmasına yönelik bu sabah 06.00 itibariyle İstanbul merkezli olmak üzere Ankara, Bolu ve Isparta'da düzenlenen operasyonlarda 14 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Öte yandan haklarında yakalama kararı 14 şüpheliye yönelik çalışmalar sürüyor.

(Mehmet Yusuf Melikoğlu - İrem Demir/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında 28 gözaltı kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü
    20:53 DEİK Heyeti Güney Afrika'da İş Dünyası Temsilcileriyle Görüştü

    CAPE Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) heyeti, Güney Afrikalı siyaset ve iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldi. Türk iş insanları, Johannesburg, Pretorya ve Cape Town kentlerinde üst düzey hükümet yetkilileri ve Güney Afrika'nın önde gelen iş insanlarıyla görüşmeler yaptı. Güney Afrika Ticaret ve Sanayi Bakanı Ebrahim Patel'in de katıldığı etkinlikte, Türkiye ile Güney Afrika arasındaki ticaret bağları ve işbirliği potansiyeli vurgulandı. DEİK heyeti, ziyaret kapsamında yeni iş ilişkileri kurmayı ve ticaret ile yatırım fırsatlarını artırmayı hedeflediklerini belirtti.


Advertisement