Feyzioğlu'ndan, Cumhurbaşkanlığı Adaylığına Açık Kapı - Son Dakika
Güncel

Feyzioğlu'ndan, Cumhurbaşkanlığı Adaylığına Açık Kapı

Feyzioğlu\'ndan, Cumhurbaşkanlığı Adaylığına Açık Kapı

Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla ilgili konuşan Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Feyzioğlu, "Talibim demek haddini bilmemektir ama görev verilirse kabul etmemek şımarıklıktır." dedi.

04.03.2018 10:51  Güncelleme: 12:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de yaptığı konuşmada 2019 seçimlerinde cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili değerlendirme yapan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, "Ben o makamı çok yukarıda görüyorum. Talibim demek haddini bilmemektir ama görev verilirse kabul etmemek ise şımarıklıktır. Kapıda gözcü de oluruz, bu ülke için her mücadeleyi veririz" dedi.

CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINA AÇIK KAPI

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, Cumhuriyet devriminin kilometre taşı, 3 Mart 1924 tarihinde kabul edilen üç devrim yasasının yıl dönümünde Karşıyaka Belediyesi ile ortaklaşa düzenlenen Hukuk ve Demokrasi konulu konferansta konuşma yaptı. Konuşmasının ardından katılımcıların sorularını yanıtlayan Metin Feyzioğlu, 2019 seçimlerinde CHP'den cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

"Cumhurbaşkanlığı makamı benim için çok yüce. Ben o makamdaki kişinin bir siyasi partiye mensup olmasını doğru bulmuyorum. Cumhurbaşkanı herkesi kucaklamalı. Ben o makamı çok yukarda görüyorum. Talibim demek haddini bilmemektir ama görev verilirse kabul etmemek ise şımarıklıktır. Kapıda gözcü de oluruz, bu ülke için her mücadeleyi veririz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Feyzioğlu'ndan, Cumhurbaşkanlığı Adaylığına Açık Kapı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement