FIFA 16'dan Johnson Kararı! - Son Dakika
Spor

FIFA 16'dan Johnson Kararı!

FIFA 16\'dan Johnson Kararı!

Cinsel istismardan suçlu bulunan Adam Johnson, kulübü Sunderland'in sözleşmesini fesh etmesinin ardından şimdi de FIFA 2016'da çıkarıldı.

06.03.2016 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Cinsel istismardan suçlu bulunan Adam Johnson, kulübü Sunderland'in sözleşmesini fesh etmesinin ardından şimdi de FIFA 2016'da çıkarıldı.

28 yaşındaki futbolcu, reşit olmayan bir kızla cinsel ilişkiye girdiğini kabul etmesinin ardından Bradford Yerel Mahkemesi tarafından suçlu bulunmuştu. Johnson'ın suçunun kesinleşmesinin ardından bir çok şikayet telefonu ve maili alan EA Sports, gelen tepkilere kayıtsız kalmadı.

Müşterilerinden gelen şikayet üzerine harekete geçen şirket, 28 yaşındaki futbolcuyu oyundan kaldırdı ve bunu resmi açıklama ile kamuoyuna duyurdu.

EA Sports tarafından yapılan açıklamada, "Adam Johnson, FIFA 2016'da hem Sunderland hem de İngiltere Milli Takım kadrolarından çıkarılmıştır. Bahsi geçen oyuncu, en kısa zamanda oyunun diğer versiyonlarından da silinecektir" ifadelerini kullanıldı.

5 yıl hapis cezası ile karşı karşıya kalan ancak şimdilik kefaletle serbest bırakılan Adam Johnson hakkındaki nihai kararın 2-3 hafta içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor FIFA 16'dan Johnson Kararı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement