FIFA 21 efsanesi 15 yaşındaki Anders Vejrgang'in yenilmezlik serisi sona erdi - Son Dakika
Gamegar

FIFA 21 efsanesi 15 yaşındaki Anders Vejrgang'in yenilmezlik serisi sona erdi

Danimarkalı efsane yıldız Anders Vejrgang, üst üste gelen galibiyetleriyle adından sıkça söz ettirdi. 15 yaşındaki efsane espor oyuncusu galibiyet serisinden sonra en sonunda FIFA 21'de yenilgi yüzü gördü. Dile kolay 535 maç üst üste kazanan Danimarkalı espor oyuncusu, son maçında 5-1 yenilerek yenilmezlik serisini bozdu.

15.02.2021 17:10  Güncelleme: 18:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Üst üste 535 galibiyeti, kendisini adeta yaşan bir efsaneye dönüştürdü. 15 yaşındaki oyuncu Twich'te 557.000, Instagram'da ise 321.000 takipçiye ulaştı.

FIFA CAMİASI 15 YAŞINDAKİ ANDERS HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Bu büyük seri bozulduktan sonra FIFA espor camiası, Ander'in süper zafer serisini tebrik ederek Twitter hesaplarından açıklamalarda bulundu.

"535-1. FIFA'da izlemeyi sevdiğim tek şeydi. Bir daha böylesine bir şeyi asla göremeyeceğiz. Başını dik tut evlat. Seri 536-0'da sona eriyor. İnanılmazsın Vejrgang. Yeni nesil FIFA oyuncuları korkutucu." sözleriyle durumu ifade etti.

Bünyesinde bulunduğu RBLZ espor takımı da "Asırlık bir rekor ama her seri bir son bulmalı. En büyük saygı @rblz_vejrgang için. " sözleriyle bir tweet paylaştı.

FIFA 21 efsanesi 15 yaşındaki Anders Vejrgang'in yenilmezlik serisi sona erdi

ANDERS VEJRGANG TURNUVALARA KATILABİLECEĞİ YAŞI BEKLİYOR

FIFA 21'de genellikle Weekend League yani Hafta sonu Ligi olarak bilinen modunu oynayan 15 yaşındaki Vejrgang durdurulamaz bir oyuncu olarak adından bahsettirdi. 535'in karşılaşmasına kadar yenilgi almayan Vejrgang, 536. karşılaşmasında ilk yengilsini aldı.

500 galibiyet barajını aşmak çok zor olmasa da hafta sonları oynadığı 30 maçta hiç yenilmeden bu seriye sahip olmak oldukça zor. Şu anda 15 yaşında olan başarılı oyuncu küresel çapta gerçekleştirilen FIFA Global Series kapsamında mücade edebilmek için 16. yaşını bekliyor. Şu anda ise RBLZ espor takımının bünyesinde bulunuyor.

FIFA 21 efsanesi 15 yaşındaki Anders Vejrgang\'in yenilmezlik serisi sona erdi

Son Dakika Gamegar FIFA 21 efsanesi 15 yaşındaki Anders Vejrgang'in yenilmezlik serisi sona erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement