FIFA'dan Gaziantepspor'a tarihi ceza - Son Dakika
Spor

FIFA'dan Gaziantepspor'a tarihi ceza

Üç sezon önce Süper Lig'de mücadele eden ve şimdilerde Bölgesel Amatör Lig'e kadar düşen Gaziantepspor'a bir darbe de FIFA'dan geldi. FIFA, kırmızı-siyahlılara eski oyuncularına olan borçları nedeniyle 21 puan silme cezası verdi.

24.09.2019 17:20  Güncelleme: 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yıllardır yaşadığı ekonomik sıkıntılardan bir türlü kurtulamayan ve üç sezon önce 28 yıl aralıksız mücadele ettiği Süper Lig'e veda eden Gaziantepspor'a darbe üzerine darbe gelmeye devam ediyor.

21 PUAN SİLME CEZASI

Üç sezonda, en üst seviye ligden en alt seviye lige düşen ve şu anda Bölgesel Amatör Lig'de var olma mücadelesi veren Gaziantepspor'a bir şok da FIFA'dan geldi. FIFA, kırmızı-siyahlı kulübe eski oyuncuları Anton Putsila, Bart Van Hintum ve Sergey Kislyak ile St. Pauli takımına olan borçları nedeniyle 21 puan silme cezası verdi.

İLK MAÇINI 8-0 KAYBETTİ

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta yer alan ve ilk maçında karşılaştığı Kahta 02 Spor'a 8-0 mağlup olan Gaziantepspor, FIFA tarafından verilen bu ceza ile puan tablosunda daha şimdiden eksi 21 puanla son sırada yer aldı.

FIFA\'dan Gaziantepspor\'a tarihi ceza
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor FIFA'dan Gaziantepspor'a tarihi ceza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Furkan: Beter olsunlar galatasarayin yaltakligini yapiyorlardi 13 54 Yanıtla Niye gs la 2001 yılında sampiyon: Fb ye 3 0 dan 4 3 maç sattilar romesenko bile çıktı konuştu Celal doğan vardı ve Antep şampiyonluğu verdi 33 12 Allah kuş beyinli yazmasın: Sizde gerçekten kuş gribine bağlı sendrom hastalık var.şu dediğine kendin bile inanıyon 6 1 Serkan1905: Furkan bebesi hadi ikile,burası oyun parkı değil,her gördüğünü amcan sanma,lolipopla kandırmasınlar seni 6 1
  • Ali 62: Kapatın ismi gazişehir kullansın 30 4 Yanıtla
  • Emre: Niye hala kapatmiyorlarsa anlamıyorum 17 3 Yanıtla
  • Emre: Niye hala kapatmiyorlarsa anlamıyorum 14 3 Yanıtla
  • Emre: Niye hala kapatmiyorlarsa anlamıyorum 12 3 Yanıtla
  • Umit: Atin ligden para babalari keyfini cikartip hava yapacak sonrada fotbolcularin paralarini vermeyecek bence kim baskansa borc yapilan tarihte o ödesin 10 0 Yanıtla
  • Beter: OLsunlar fb sattığı maçlara saysınlar 5 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement