Fikirtepe'ye 600 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika
Emlak

Fikirtepe'ye 600 Milyon Liralık Yatırım

Fikirtepe\'ye 600 Milyon Liralık Yatırım

Kentsel dönüşümün simgesi Fikirtepe'ye yeni bir proje daha geliyor.

11.06.2014 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnşaat sektörünün öncü firmalarından Şua İnşaat, Fikirtepe'de konumlandırdığı yeni projesinin çalışmalarını tamamladı. Yakın bir tarihte lanse edilmesi beklenen proje 600 milyon TL yatırım değeriyle hayata geçiriliyor.

İstanbul'un kentsel dönüşümünde pilot bölge olarak belirlenen Fikirtepe'ye, Şua İnşaat imzasıyla konut ve ticari alanlardan oluşan yeni bir proje geliyor. Konumu itibariyle yatırımcılar tarafından merakla beklenen projenin yakın bir tarihte lanse edilmesi planlanıyor.

Şua İnşaat, markalı konut projeleri arasında özel bir yer edinen Elite City ve Elite Side projelerinin ardından sektördeki yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. 600 milyon TL'lik yatırım değerine sahip proje 129 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip.

24 bin metrekare arsa üzerinde konumlandırılan projede 700 den fazla konut ofis ve 5 bin metrekare ticari alan yer alacak.

SARICALI; "TÜM ÇALIŞMALAR TAMAMLANDI, YAKINDA LANSE EDECEĞİZ"

Fikirtepe'de hayata geçirecekleri proje için uzun zamandır çalışma yürüttüklerini belirten Şua İnşaat Genel Müdürü Ahmet Sarıcalı; "Şua İnşaat olarak bugüne dek inşa ettiğimiz projelerimizle sektörde güvenilir bir noktaya geldik.

Son olarak Atakent'teki Elite City ve Pendik'teki Elite Side projelerimizle müşterilerimize beklentilerinin üzerinde yaşam alanları oluşturduk. Şimdi de yatırımlarımıza ara vermeden,Fikirtepe'nin dönüşümünde önemli bir rol üstleniyoruz. Burada inşa edeceğimiz projemizle yaklaşık 700 den fazla konut, ofis ve 5 bin metrekarelik ticari alanlar oluşturacağız. Yeni projemizin çalışmalarını tamamladık.Ruhsat işlemleri tamamlandığında projeyi tüm detaylarıyla birlikte lanse edeceğiz." dedi.

Kaynak: Milliyet.com.tr

Son Dakika Emlak Fikirtepe'ye 600 Milyon Liralık Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi
    12:57 Battalgazi Belediye Başkanı Sosyal Konut İnşaatını İnceledi

    Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, sosyal konutların yapımına devam edildiği inşaat alanında incelemelerde bulundu. Taşkın, projenin ilerleyişi hakkında bilgi aldı ve vatandaşların daha sağlıklı ve konforlu yaşam şartlarına kavuşmalarını hedeflediklerini belirtti.

  • Burhaniye Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor
    12:53 Burhaniye Belediyesi Altyapı Çalışmalarına Devam Ediyor

    Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin çeşitli bölgelerinde altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bahçelievler Mahallesi, Kocacami Mahallesi ve Öğretmenler Mahallesi'nde parke taşı döşeme, tamirat ve onarım çalışmaları yapılmaktadır.

  • Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor
    09:10 Kuşadası'nda Kadınlar Denizi Mahallesi'nde Yol Yenileme Çalışmaları Devam Ediyor

    Kuşadası Belediyesi, Kadınlar Denizi Mahallesi'nde kilit parke taşı döşeme işlemi gerçekleştirerek yol yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

  • Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı
    15:24 Mart Ayı Emlak Verileri Açıklandı

    Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin mart ayı emlak verilerini yayımladı. Mart ayında konut arayanların yüzde 45'i kiralık, yüzde 55'i satılık konut aradı. Konut satışları mart ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 0,1 azalarak 105 bin 394 oldu. Yabancılara yapılan konut satışları yüzde 47,9 azalarak bin 778 olarak tespit edildi. Kira fiyatları ise illere göre farklılık gösterdi.

  • Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı
    13:10 Balıkesir'de Mart Ayında 2 Bin 341 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Balıkesir'de mart ayında 2 bin 341 konut satışı gerçekleşti. Türkiye genelinde ise mart ayında 105 bin 394 konut satıldı. İstanbul, en yüksek konut satışı ve paya sahip olan il oldu.

  • Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı
    11:29 Rize'de bir evin balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesiyle ilgili inceleme başlatıldı

    Merkeze bağlı Yeniköy Mahallesi'ndeki bir apartmanın balkonunda bulunan sepete mermi isabet etmesi üzerine inceleme başlatıldı. Olayı fark eden ev sahibi, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı ve mermi çekirdeğini emniyete götürdü. Ev sahibi, balkonda oturamama korkusu yaşadığını ve insanları duyarlı olmaya çağırdı.

  • Zonguldak'ta Mart Ayında 485 Konut Satıldı
    10:51 Zonguldak'ta Mart Ayında 485 Konut Satıldı

    Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre, Zonguldak'ta geçen Mart ayında 485 konutun satışı gerçekleştirildi. TÜİK'in açıkladığı istatistiklere göre, 2024 yılı Ocak ayında 363, Şubat ayında 432 ve Mart ayında 485 konutun satışı gerçekleşti. Ayrıca, 2023 yılında Zonguldak ilçelerindeki konut satışlarına ilişkin istatistikler de paylaşıldı. Alaplı ilçesinde 381, Çaycuma ilçesinde 1090, Devrek ilçesinde 603, Karadeniz Ereğli ilçesinde 1652, Gökçebey ilçesinde 171, Kilimli ilçesinde 196, Kozlu ilçesinde 845 ve Merkez ilçede ise 1155 konutun satışı gerçekleşti.


Advertisement