"Fikret Hakan" Kitabının Yazarı Cenaze Töreninde İsyan Edip Ağlayarak Kürsüden İndi - Son Dakika
Magazin

"Fikret Hakan" Kitabının Yazarı Cenaze Töreninde İsyan Edip Ağlayarak Kürsüden İndi

Fikret Hakan'ın kitabını yazan Nigar Pösteki, cenaze törenininde salonun boş kalmasına tepki gösterip, "Bu tören için özür diliyorum." deyip, ağlayarak kürsüden indi.

12.07.2017 17:33  Güncelleme: 10:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilçam'ın ünlü yıldızlarından Fikret Hakan 83 yaşında hayata gözlerini yumdu. Hakan için İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu'nda tören düzenlendi. Ancak tören sırasında salonun oldukça boş olması ünlü aktörün sevenleri üzdü.

SUNUCUYA TEPKİ GÖSTERDİ

Tören sırasında Hakan'ın yakınları kürsüye gelerek konuşma yaptı. Konuşmaların ardından Fikret Hakan'ın tabutu salondakiler tarafından omuzlara alınarak sahneden indirildi. Bu sırada Kocaeli Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı ve aynı zamandan "Fikret Hakan Eskimeyen Yeşilçam" kitabını yazan Prof. Dr. Nigar Pösteki sunucuya, konuşma listesinde kendisinin de adının olduğunu söyleyip kürsüye çağrılmamasına tepki gösterdi.

"KENDİSİNDEN ÇOK ÖZÜR DİLİYORUM"

Sunucunun özür dileyerek söz verdiği Pösteki, "Fikret ömrü boyunca iki yüzlü insanlardan çok şikayetçiydi. Bu tören için ondan çok özür diliyorum. Onu bu insanlara bıraktığım için de kendisinden çok çok özür diliyorum. Beni affetsin. Seni her zaman sevdim, canımın içi bir tanem benim" dedi ve ağlayarak kürsüden ayrıldı. Pösteki bu sözleri söylerken de salondan alkış sesleri yükseldi.







"Fikret Hakan" Kitabının Yazarı Cenaze Töreninde İsyan Edip Ağlayarak Kürsüden İndi

Son Dakika Magazin 'Fikret Hakan' Kitabının Yazarı Cenaze Töreninde İsyan Edip Ağlayarak Kürsüden İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement