Fikret Orman'ın Negredo Zirvesi - Son Dakika
Spor

Fikret Orman'ın Negredo Zirvesi

Fikret Orman\'ın Negredo Zirvesi

Forvet arayışını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

01.08.2017 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Forvet arayışını sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Hücum hattını Alvaro Negredo ile güçlendirmeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, bu transferde sona yaklaştı.

Kulüp adına görüşmeleri sürdüren Ahmet Bulut, Negredo'nun menajeri Juanma Lopez ve İspanyol kulübünün yöneticisi Mateu Alemany ile İspanya'da bir araya geldi.

Ahmet Bulut kulüp binasında

Yerel basından Radio Esport, 31 yaşındaki futbolcunun geleceğini görüşmek için Valencia'da bir araya gelen bu üçlünün, kulüp binasından çıkarken çekilen görüntülerini yayınladı.

İspanyol medyasının önde gelen gazetelerinden AS ise Negredo'nun, gelecek sezon Beşiktaş'ta oynamasının en yüksek ihtimal olduğunu haberleştirdi.

Ekonomik olarak en iyi seçenek Beşiktaş

Her ne kadar başka kulüplerin teklifleri olsa da deneyimli forvetin, Siyah-Beyazlı takıma transferinin hem oyuncu, hem de İspanya La Liga kulübü açısından ekonomik olarak en iyi seçenek olduğu ifade edildi.

Finansal Fair-Play kuralları kapsamında hareket etmek zorunda olan Valencia'nın, maaş bütçesinde yer açmak adına Negredo'yu bir an evvel elden çıkarmayı arzuladığı vurgulandı.

Kaynak: Fanatık

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fikret Orman'ın Negredo Zirvesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement