Fikret Orman Ailesiyle Birlikte Sokak İftarına Katıldı! - Son Dakika
Spor

Fikret Orman Ailesiyle Birlikte Sokak İftarına Katıldı!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneğinin düzenlediği sokak iftarına ailesiyle birlikte katıldı.

31.05.2018 23:25  Güncelleme: 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, 1903 Karakartallar Derneğinin düzenlediği sokak iftarına katıldı. Orman, "Halkla bir araya geldik ve ailemle birlikte burada iftar yapıyoruz. Çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum." dedi.

SİYAH BEYAZLI EKİBİN YÖNETİCİLERİ DE İFTARDAYDI

Nişantaşı Şafak Sokak'ta 12'ncisi düzenlenen iftarda siyah-beyazlı kulübün yöneticileri Ahmet Ürkmezgil, Hakan Özköse, Hüseyin Mican ve Metin Albayrak da yer aldı.

"HALKLA BİR ARAYA GELDİK VE AİLEMLE BİRLİKTE İFTAR YAPIYORUZ"

İftarda bir konuşma yapan Fikret Orman, Beşiktaş'ın halkın takımı olduğunu belirterek, "Halkla bir araya geldik ve ailemle birlikte burada iftar yapıyoruz. Çok mutlu olduğumu söylemek istiyorum." diye konuştu.

İFTARA YAKLAŞIK BİN KİŞİ KATILDI

1903 Karakartallar Derneği Başkanı Cengiz Sarıkaya, Başkan Orman'a üzerinde kızlarının ve kendisinin fotoğrafının yer aldığı Azerbaycan yapımı bir halı hediye ederken, yöneticiler Hakan Özköse ve Metin Albayrak'a aileleri adına plaket verdi. Yaklaşık bin kişinin katıldığı iftarda başkan Orman, siyah-beyazlı taraftarlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Fikret Orman Ailesiyle Birlikte Sokak İftarına Katıldı!
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Fikret Orman Ailesiyle Birlikte Sokak İftarına Katıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Serkan: Eee dun kibris casino da poker masasinda..bugun iftarda..yarin sahurda arabistanda..islerine geldimmi allah..gelmedimmi yallaa.. 3 3 Yanıtla
  • Andsmero: Adam adam parti kur oy verelim 5 1 Yanıtla
  • Cimbomlu: Gezi parkında çarşı gurubunun duvara yazdığı bir yazı aklıma geldi.Bu mübarek ayda o pis zihniyetle yazılan yazıyı tabiki buraya yazmayacağım. Şuan ki iftar organizasyonunu görünce çok mutlu oldum.Teşekkürler çarşı gurubu,bu ülke de olması gereken bu. 3 0 Yanıtla
  • Ali Koc: Arkadaslar yarin aksam partiye hazirlanin herkez hazir ve Nazir olsun. Fenerbahce 2 0 Yanıtla
  • ADANASPOR lu Emin: Bırakın o sofraya gariban kar otursun,ne demişler besle yetimi bal kaymak ile. 1 0 Yanıtla
  • Baba Fingo: yersenKirşen de dayım oturuyor 0 0 Yanıtla

Advertisement